iPhone 7 yavaşladı

297689

Hectopat
Makaleler
1
Telefonumda bolca boş alan var. Virüs taraması yapmadım. Telefonu yeniden başlatmama rağmen gecikme yaşıyorum. Telefonun sesini seviyesini ayarlarken bile geç tepki alıyorum. YouTube üzerinden video izlerken ses seviyesini ayarlamak istediğimde video aniden duruyor, 3-5 saniye sonra ses seviyesi değişiyor ve video ondan sonra devam ediyor. Böyle bir şeyi ilk defa yaşadım. Sorun ne olabilir sizce?

Düzenleme: Cevap gelene kadar video izleyeyim bari dedim. Video bile izlenmiyor. Ses aniden gidiyor ve video 2-3 saniye geriye sarıyor.

Erişebilirlik>hareket>hareketi azalt yaptıktan sonra bizah daha düzelebilir.

Batarya sağlığınız nasıl, yakın zamanda değişti mi? Kalitesiz batarya takmış olabilirler ya da telefonunuz artık batarya değişimi istiyor demektir.

İphone modeller yükseldikçe eski modellerine hizmet vermiyor ve yavaş yavaş cihazı öldürmek için gizli güncellemeler yollanıyor. iphone 11 kullanıyorum ve iphone 7 Plus'dan önceki sürümler artık yok sayılacak geçmiş olsun
Kaynakça: Apple Yetkili Servis

Batarya sağlığınız nasıl, yakın zamanda değişti mi? Kalitesiz batarya takmış olabilirler ya da telefonunuz artık batarya değişimi istiyor demektir.
Pil sağlığı %85. Hiç değişim olmadı. Orijinal batarya var. İki sene önce aldım.
Erişebilirlik>hareket>hareketi azalt yaptıktan sonra bizah daha düzelebilir.
Önceden hiç olmuyordu ama.

Yani basit olacak ama cihazı kapatıp açtın mı? Yaptıysan cihazda herhangi bir yan sanayi parça bulunuyor mu? Bulunmuyor ise verilerini yedekleyip iTunes üzerinden restore denemelisin.

Bir de ses kısma ve güç tuşunu cihaz kapanıp apple logosu tekrar gelene kadar basılı tutmayı dene herhangi bir işlem yapmadan önce. Bu işlemde herhangi bir veri silinmesi durumu yok sadece cihazı kapatıp açar

Aslında son güncellemeden sonra biraz gariplik sezdim gibi ama çok önemsemedim. Her güncellemede olabilir diyerek bir sonraki güncellemeyi bekledim. Daha bugün başladı. Anlam veremiyorum.
Yani basit olacak ama cihazı kapatıp açtın mı? Yaptıysan cihazda herhangi bir yan sanayi parça bulunuyor mu? Bulunmuyor ise verilerini yedekleyip iTunes üzerinden restore denemelisin.
Yeniden başlattım telefonu. Kendi elimle kapatıp açmayı denemedim ama. Şimdi deneyeceğim.

Pil sağlığı %85. Hiç değişim olmadı. Orijinal batarya var. İki sene önce aldım.

Önceden hiç olmuyordu ama.
2 sene önce sıfır mı aldınız? Üretimi iPhone 8 ve 10 çıktıktan sonra durdu diye biliyorum en yenisi -55 senelik olur. Siz aldığınızda zaten 3 senedir rafta duruyordu muhtemelen. Batarya sağlığının gerçek sağlığı gösterdiğini düşünmüyorum. Muhtemelen değişim yapmalısınız.

Yıl sonuna geldik sence de normal değil mi?

Yukarıdaki mesajı düzenledim o işlemi de yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…