iPhone 7 yenilenmiş alınır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam, babamın kullandığı telefon bozuldu ve bende babama bu telefonu alayım diyorum. Çok kullandığı uygulama yok, onun için WhatsApp Instagram ve Facebook açılsın yeterli. Taksit seçeneği vs de var alınabilir gibi geldi. Çok aktif telefon kullanan biri değil.

Aktif kullanım için sosyaldeki mobil gurmeleri genelde temiz ikinci el bulun, yenilenmiş almayın diyorlar. Aktif kullanıcı değilse de alınır mı emin olamadım.

8 Plus alabilirseniz iyi olur kötünün iyisi en azından babanızı da bir süre götürür.

iPhone SE 2 tercih edebilirsiniz bunun yerine.

Hocam iPhone 7 kullanıyorum genel olarak mobil oyun oynayan birisi değilim ve bence iPhone 7 gereksiz fazla ısınıyor 32 GB'lık alırsanız hafıza az kaldığı için telefon yavaşlıyor (her zaman olmasa da Spotify da şarkı açıkken Spotify'ı kapatıyorum şarkı 7 8 saniye sonra kapanıyor )

Valla dün markettkafeden kendime iPhone 7 Plus aldım sadece telefon 5500 diyordu 4600'e aldım memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…