iPhone 7'de Assistive Touch otomatik olarak açılıyor

Ayarlar>Erişilebilirlik>Dokunma kısmından özelliği kapatın.
1674413691038.png

Hocam düzeltme geçeyim, IOS 15.6 güncellemesinden sonra görülen ve çözüm bulunamamış bir durummuş bu, genellikle değişmiş veya değişmemiş olsa bile Touch ID fonksiyonu çalışmayan cihazlarda oluyormuş.

Hocam düzeltme geçeyim, iOS 15.6 güncellemesinden sonra görülen ve çözüm bulunamamış bir durummuş bu, genellikle değişmiş veya değişmemiş olsa bile Touch ID fonksiyonu çalışmayan cihazlarda oluyormuş.

Çözümünü buldum arama kısmından parola ayarları yazın çıkanı kapatın ondan sonra erişebilirlikten Ana ekran tuşu gibi bir şey çıkacak ona basın en altta açmak için Touch ID gibi yer çıkacak onu da kapatın telefonu yeniden başlatın oldu bende ;)

Son düzenleme:
Çözümünü buldum arama kısmından parola ayarları yazın çıkanı kapatın ondan sonra erişebilirlikten Ana ekran tuşu gibi bir şey çıkacak ona basın en altta açmak için Touch ID gibi yer çıkacak onu da kapatın telefonu yeniden başlatın oldu bende ;)
Sevindim hocam.

+++
Arkadaşlar herkese selam. Anladım bu sürekli çıkacak ama sabit bir yerde kalmasını sağlayamıyor muyuz? Sürekli ortada çıkıyor. Kenara bir yere sabitlenmiyor mu? Çok sinir bozucu bir hal almaya başladı telefon kırdıracak bana az kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı