BerkayP. Hectopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #1 Dün iPhone 7 aldım 32GB kurulumu yaptım ama bazı uygulamalar yoktu, şunlar gibi: Pages, Keynote, Clips, Numbers, iMovie gibi gibi uygulamalar yoktu, ben de kendim yükledim. Bir şey olur mu yoksa aladıgım yere götüreyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2019
Dün iPhone 7 aldım 32GB kurulumu yaptım ama bazı uygulamalar yoktu, şunlar gibi: Pages, Keynote, Clips, Numbers, iMovie gibi gibi uygulamalar yoktu, ben de kendim yükledim. Bir şey olur mu yoksa aladıgım yere götüreyim mi?
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 29 Ocak 2019 #2 Hayır bir şey olmaz, sıfır mıydı aldığınız iPhone?
monurts Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 2.418 Çözümler 20 29 Ocak 2019 #3 Dediğiniz uygulamalar benim telefonumda sanırım hiçbir zaman olmadı. Apple uygulaması olabilirler ama sistem uygulaması değiller sanırım.
Dediğiniz uygulamalar benim telefonumda sanırım hiçbir zaman olmadı. Apple uygulaması olabilirler ama sistem uygulaması değiller sanırım.
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.371 Makaleler 1 Çözümler 17 29 Ocak 2019 #4 BerkayP. dedi: Pages, Keynote, Clips, Numbers, iMovie gibi gibi uygulamalar yoktu, ben de kendim yükledim. Bir şey olur mu yoksa aladıgım yere götüreyim mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yok, istediğinizde kendiniz yükleyebilirsiniz.
BerkayP. dedi: Pages, Keynote, Clips, Numbers, iMovie gibi gibi uygulamalar yoktu, ben de kendim yükledim. Bir şey olur mu yoksa aladıgım yere götüreyim mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sıkıntı yok, istediğinizde kendiniz yükleyebilirsiniz.
BerkayP. Hectopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2019 #5 cevaplar için teşekkürler sıfır aldım telefonu