iPhone 7'de PUBG açılmıyor

AegisNMA

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bugün evde duran iPhone 7'yi geçici olarak kullanmaya başladım eski telefonum bozulduğu için, bataryasını falan Woyax marka bataryayla değiştirdim ve şu an PUBG açılmıyor yükleme ekranında kalıyor, çözümü nedir?

Herkese merhaba, bugün evde duran iPhone 7'yi geçici olarak kullanmaya başladım eski telefonum bozulduğu için, bataryasını falan Woyax marka bataryayla değiştirdim ve şu an PUBG açılmıyor yükleme ekranında kalıyor, çözümü nedir?
Hocam çok eski bir cihaz olduğu için normal. Drop çok girebilir. Niye herkes emoji atıyor? Arkadaşlar cihaz artık eskidi. Pugb yeni güncelleme alıyor hep. O yüzden telefon çok durduysa boşta performansı o yüzden bile düşmüş olabilir

Son düzenleme:
Hocam çok eski bir cihaz olduğu için normal. Drop çok girebilir. Niye herkes emoji atıyor? Arkadaşlar cihaz artık eskidi. PUBG yeni güncelleme alıyor hep. O yüzden telefon çok durduysa boşta performansı o yüzden bile düşmüş olabilir.

Çoğu giriş-orta segment cihazla aynı performansı veriyor, geçenlerde 6S ile denedim klimalı ortamda sabit 30 FPS veriyor. 7'nin daha iyi bir işlemciye sahip olduğunu düşünürsek oyunun açılma ekranında kalması garip.

Çoğu giriş-orta segment cihazla aynı performansı veriyor, geçenlerde 6S ile denedim klimalı ortamda sabit 30 FPS veriyor. 7'nin daha iyi bir işlemciye sahip olduğunu düşünürsek oyunun açılma ekranında kalması garip.

Hocam telefon 45 FPS sabit alıyordu 2 ay önce.

Oyunu silip yeniden yüklemeyi deneyin, hafıza dolmuş olduğundan olabilir.

Telefonu sıfırladım hocam alanda var yani.

Hocam çok eski bir cihaz olduğu için normal. Drop çok girebilir. Niye herkes emoji atıyor? Arkadaşlar cihaz artık eskidi. PUBG yeni güncelleme alıyor hep. O yüzden telefon çok durduysa boşta performansı o yüzden bile düşmüş olabilir.

Hocam boşta dediğim kardeşim oyun oynamak için kullanıyordu açılmaması çok garip işlemciye gelen yorulmayı hesaba katmazsak işlemcisi Redmi Note 13 Pro'nun işlemcisinden daha iyi.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı