Şu an elimde 7 var fakat batarya ve ekranın küçüklüğünden rahatsızım. Kamera benim için önemli değil. Sizce geçilir mi?
Geçilmez.Şu an elimde 7 var fakat batarya ve ekranın küçüklüğünden rahatsızım. Kamera benim için önemli değil. Sizce geçilir mi?
hocam 6S Plus'un ekranı büyük olduğu için şarjınızda bir o kadar hızlı bitecektir 7'de kalmanızı öneririm.Şu an elimde 7 var fakat batarya ve ekranın küçüklüğünden rahatsızım. Kamera benim için önemli değil. Sizce geçilir mi?
Şu an elimde 7 var fakat batarya ve ekranın küçüklüğünden rahatsızım. Kamera benim için önemli değil. Sizce geçilir mi?
Ben de öyle düşünüyordun hocam ama 6S Plus batarya konusunda daha önde.hocam 6S Plus'un ekranı büyük olduğu için şarjınızda bir o kadar hızlı bitecektir 7'de kalmanızı öneririm.
6 serisinde NFC desteği yok. Onun dışında 6S Plus ekran ve batarya performansında önde.Şu an elimde 7 var fakat batarya ve ekranın küçüklüğünden rahatsızım. Kamera benim için önemli değil. Sizce geçilir mi?
Hocam yanlış anladınız sanırım beni 6S Plus'a geçerseniz 7'yi özlersiniz demek istedim. Yada şey yapabilirsiniz telefon temizse 4 bin liraya(değerini bilmiyorum) satıp Redmi bir telefon alabilirsiniz.Ben de öyle düşünüyordun hocam ama 6S Plus batarya konusunda daha önde.
Hocam yanlış anladınız sanırım beni 6S Plus'a geçerseniz 7'yi özlersiniz demek istedim. Ya da şey yapabilirsiniz telefon temizse 4 bin liraya(değerini bilmiyorum) satıp Redmi bir telefon alabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.