Hocam yanlış anladınız sanırım beni 6S Plus'a geçerseniz 7'yi özlersiniz demek istedim. Yada şey yapabilirsiniz telefon temizse 4 bin liraya(değerini bilmiyorum) satıp Redmi bir telefon alabilirsiniz.
Hocam yanlış anladınız sanırım beni 6S Plus'a geçerseniz 7'yi özlersiniz demek istedim. Ya da şey yapabilirsiniz telefon temizse 4 bin liraya(değerini bilmiyorum) satıp Redmi bir telefon alabilirsiniz.
Evet hocam aklımda 1 yıl sonra Note 10 Pro almak vardı fakat bu sefer de bazı kişilerin Note 10 Pro hakkında bazı şikayetlerini duydum. XR(alma ihtimalim çok düşük) ya da 8 Plus düşünüyorum sizce hangisi?
Xr daha mantıklı bu soru için çünkü daha iyi ve güncel bir cihaz, konu başlığı için her iki cihazı da tanıyorum ve 6S Plus’ı ben şahsen tercih ederim daha büyük ekran ve pilden dolayı, iPhone 7’yi aramazsınız ısınma dışında ve pili daha uzun süre gidiyor 6S Plus’ı nasıl daha kısa gideceğini öngörmüşler merak ediyorum (ama daha yavaş ve daha kaba bir cihaz 6S Plus keza hoparlörü de daha yetersiz ve zayıf). @Hacışakirbey