Erenn16 Femtopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #11 Face id çalışmayan 5500-6000 civarına satılıyor face id benim için sorun değil alınır mı bu fiyata iPhone 7yi satıp üstüne eskicem almak için. Erenn16 dedi: Face id çalışmayan 5500-6000 civarına satılıyor face id benim için sorun değil alınır mı bu fiyata iPhone 7yi satıp üstüne eskicem almak için. Genişletmek için tıkla... Eklicem yazcaktım yanlış olmuş fushigurotoji dedi: iPhone X'in batarya 7'ye göre daha iyi evet ayrıca OLED ekranlı olduğu için zaten daha iyi batarya performansı sunar. iOS 16'da alıyor yani geçilebilir ama düzgün iPhone X bulmak zor. Genişletmek için tıkla... 5500 TL'ye Face ID çalışmayan alınır mı? Peki. Face ID önemli değil benim için. T21 dedi: X sevmiyoruz, sorunlu model, bütçe elverirse 11 veya 12 düşün. Ucuz yollu olsun dersen S20 FE var. Genişletmek için tıkla... Bütçe o kadar yok malesef Son düzenleme: 25 Aralık 2022
Face id çalışmayan 5500-6000 civarına satılıyor face id benim için sorun değil alınır mı bu fiyata iPhone 7yi satıp üstüne eskicem almak için. Erenn16 dedi: Face id çalışmayan 5500-6000 civarına satılıyor face id benim için sorun değil alınır mı bu fiyata iPhone 7yi satıp üstüne eskicem almak için. Genişletmek için tıkla... Eklicem yazcaktım yanlış olmuş fushigurotoji dedi: iPhone X'in batarya 7'ye göre daha iyi evet ayrıca OLED ekranlı olduğu için zaten daha iyi batarya performansı sunar. iOS 16'da alıyor yani geçilebilir ama düzgün iPhone X bulmak zor. Genişletmek için tıkla... 5500 TL'ye Face ID çalışmayan alınır mı? Peki. Face ID önemli değil benim için. T21 dedi: X sevmiyoruz, sorunlu model, bütçe elverirse 11 veya 12 düşün. Ucuz yollu olsun dersen S20 FE var. Genişletmek için tıkla... Bütçe o kadar yok malesef
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.928 Makaleler 6 Çözümler 30 25 Aralık 2022 #12 Face ID çalışmayan demek çakma ekran takılmış demektir. Önermem.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #13 Erenn16 dedi: Merhaba arkadaşlar, şu an iPhone 7 kullanıyorum. Batarya günü çıkarmıyor. Hem güncellik hem batarya hem de ekran kalitesi için iPhone X'e geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçilmez. 7'den geçeceksen XS e geç derim.
Erenn16 dedi: Merhaba arkadaşlar, şu an iPhone 7 kullanıyorum. Batarya günü çıkarmıyor. Hem güncellik hem batarya hem de ekran kalitesi için iPhone X'e geçilir mi? Genişletmek için tıkla... Geçilmez. 7'den geçeceksen XS e geç derim.
Demir selim Centipat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #14 Temiz sorun yaşanmamış Face ID çalışan bir iPhone X bulursanız iPhone 7'den sonra devrim atlarsınız.