iPhone 7’den Mi 9T’ye geçmek mantıklı mı?

Makaleler
1
Yaklaşık 1.5 yıldır iPhone 7 kullanıyorum. iOS’un hızına çok alıştım. 32 GB depolama alanı, pil performansı ve ekran boyutu benim için yeterli olmadığı için değiştirmek istiyorum telefonumu. Xiaomi Mi 9T hoşuma gitti. Sizce iOS’taki hızı bu modelde de yaşayabilir miyim? Çünkü ben anlık bile olsa menü takılmalarından vs. nefret eden biriyim. Birde Mi 9T ne zamana kadar güncelleme alır sizce? Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler
(Not: İnceleme videolarını izledim. Fakat sizlerin de yorumlarını okumak istiyorum. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de iPhone 7 kullanıyorum ve neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum ama Xiaomi Mi 9T bana göre fiyatını hak etmiyor. Ben olsam daha uygun fiyatlı olan Samsung Galaxy A70 alırım ve kalan parayı harcardım ama karar sizin tabi ki. Ve bu arada Samsung'un yeni arayüzlü telefonu olan A50'yi deneyim ettim ve yeterince hızlı ve stabil diyebilirim. Zaten bir önceki arayüzü olan Experience gayet hızlıydı.

İOS arayüz hızını geç bir kere hiçbiri veremez. Ama alacağın telefona alıştıkça onun arayüzüde hızlı gelecek sana. Bende İphone 7 kullanıyorum ve pili dışında hiç bir sıkıntım yok. Parlaklığı full yapıyorum 5 dakikadan yüzde 10 şarj gidiyor nasıl bir şeydir anlamadım bende. İphone 7 fiyatları hazır uçmuşken cihaz temizse sağlam bir paraya okutabilirsin. Yerinde olsam S9 alırdım kamera olarak hafıza ve pil olarak gerçekten parasına değer bir telefon. Üstelik fiyatlarıda düşüşte bu yorumu yazdığımda S9 Teknosa'da 3400 TL

Xiaomi arayüzü Android'de IOS'a en yakın olan arayüz bence ama IOS tadını vermiyor. Ben İphone 5S'te kullandım daha hızlıydı diyebilirim ayrıca daha da rahattı. Bence elinde ki telefonu İphone 7'yi satıp İphone 8 Plus, XR, 8 falan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…