Hangisi daha iyi? Ben de düşünüyorum da almayı telefon?IPS LCD panel kullanıyor.
Hangisi daha iyi? Ben de düşünüyorum da almayı telefon?IPS LCD panel kullanıyor.
Ben IPS sevsemde AMOLED panel daha iyi demek yanlış olmaz ama Mi 9T ve Note 8 Pro arasında kalındığı zaman Note 8 Pro almak daha iyi olur.Hangisi daha iyi? Ben de düşünüyorum da almayı telefon?
hocam çok kötü şekilde yere vurduğumdan dolayı telefon çok sıkıntılı ağustosta tam tatile çıkacakken bozuldu tüm tatili telefonsuz geçirdim. tamire apple yetkili servisinde bin lira para saydım. şimdi konyadayım. 1 hafta var ankaraya gelmeme beni yine yarı yolda bıraktı. hiçbir şekilde kullanamıyorum telefonu. telefonsuz kaldım. moralim bozuldu. Karar verdim mi 9t alacağım herkese teşekkürler.Sizi en az üzecek telefon şu an Redmi Note 8 Pro.
Iphone 7 ne sıkıntı var? Tamir edilebilir mi?
teşekkürler.Kötü olmuş.
Karar sizin Mi 9T alsanız Redmi Note 8 Pro alsanız üzülmezsiniz.
Oppo Reno Z ideal. İphone'dan geçiyorsun. Yabancılık çekmezsin.Merhaba arkadaşlar. Hayırlı günler. İPhone 7'den memnundum ancak 'zorunlu' olarak telefon değiştirmem gerekiyor. İki model arasında kaldım birisi Xiaomi Redmi Note 8 Pro birisi Mi9 t bugün Mediamark'ta mi 9 t yi denedim. Ekranı gerçekten çok iyi. Ancak Note 8 Pro'da yeni çıktı ve özelliklerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. İkisi arasında çok kararsız kaldım. Tavsiyenizi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.