A arda727272 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Selam. iPhone 7'den Redmi Note 9 Pro'ya geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #2 Mantıklı bir geçiş olmaz. Iphone 7 ile devam edin. Güncelleme yapmak için daha üst düzey bir modele geçmen lazım.
Mantıklı bir geçiş olmaz. Iphone 7 ile devam edin. Güncelleme yapmak için daha üst düzey bir modele geçmen lazım.
A arda727272 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #3 BERWAR dedi: Mantıklı bir geçiş olmaz. Iphone 7 ile devam edin. Güncelleme yapmak için daha üst düzey bir modele geçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Neden olmaz ki? BERWAR dedi: Mantıklı bir geçiş olmaz. iPhone 7 ile devam edin. Güncelleme yapmak için daha üst düzey bir modele geçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olması için Xiaomi'nin hangi telefonuna geçmem lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
BERWAR dedi: Mantıklı bir geçiş olmaz. Iphone 7 ile devam edin. Güncelleme yapmak için daha üst düzey bir modele geçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Neden olmaz ki? BERWAR dedi: Mantıklı bir geçiş olmaz. iPhone 7 ile devam edin. Güncelleme yapmak için daha üst düzey bir modele geçmen lazım. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olması için Xiaomi'nin hangi telefonuna geçmem lazım.
O ozankocer666 Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 arda727272 dedi: Selam. iPhone 7'den Redmi Note 9 Pro'ya geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorsan mantıksız.
arda727272 dedi: Selam. iPhone 7'den Redmi Note 9 Pro'ya geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorsan mantıksız.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #5 Note 9 Pro performans olarak Iphone 7 modelinden iyi değil. Kamera olarak da geçmeni gerektirecek bir durum yok.
Note 9 Pro performans olarak Iphone 7 modelinden iyi değil. Kamera olarak da geçmeni gerektirecek bir durum yok.
Emre Ceylan Hectopat Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #6 arda727272 dedi: Neden olmaz ki? Mantıklı olması için Xiaomi'nin hangi telefonuna geçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Redmi olmayan düz mi serisi.
arda727272 dedi: Neden olmaz ki? Mantıklı olması için Xiaomi'nin hangi telefonuna geçmem lazım. Genişletmek için tıkla... Redmi olmayan düz mi serisi.
O ozankocer666 Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #7 Bizzat iki telefonu da kullanmış biriyim merak ettiklerin varsa sorabilirsin şu an ki cihazım redmi note 9 pro.
Bizzat iki telefonu da kullanmış biriyim merak ettiklerin varsa sorabilirsin şu an ki cihazım redmi note 9 pro.
A arda727272 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #8 ozankocer666 dedi: Oyun oynamıyorsan mantıksız. Genişletmek için tıkla... Hiç oyun flnda oynamam değiştirme amacım sadece değişiklik yapmak yani öyle özel bir sebebi yok ozankocer666 dedi: Bizzat iki telefonu da kullanmış biriyim merak ettiklerin varsa sorabilirsin şu anki cihazım Redmi Note 9 Pro. Genişletmek için tıkla... Hangisinden memnunsun.
ozankocer666 dedi: Oyun oynamıyorsan mantıksız. Genişletmek için tıkla... Hiç oyun flnda oynamam değiştirme amacım sadece değişiklik yapmak yani öyle özel bir sebebi yok ozankocer666 dedi: Bizzat iki telefonu da kullanmış biriyim merak ettiklerin varsa sorabilirsin şu anki cihazım Redmi Note 9 Pro. Genişletmek için tıkla... Hangisinden memnunsun.
O ozankocer666 Femtopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #9 arda727272 dedi: Hiç oyun flnda oynamam değiştirme amacım sadece değişiklik yapmak yani öyle özel bir sebebi yok Hangisinden memnunsun. Genişletmek için tıkla... iPhoneden xiaomiye geçtiğimde oyunlara merağım vardı. Oyunları bıraktıktan sonra iPhoneye geri geçmeyi düşündüm. Elimdekini satıp geçeceğim
arda727272 dedi: Hiç oyun flnda oynamam değiştirme amacım sadece değişiklik yapmak yani öyle özel bir sebebi yok Hangisinden memnunsun. Genişletmek için tıkla... iPhoneden xiaomiye geçtiğimde oyunlara merağım vardı. Oyunları bıraktıktan sonra iPhoneye geri geçmeyi düşündüm. Elimdekini satıp geçeceğim
A arda727272 Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #10 ozankocer666 dedi: IPhone'den Xiaomi'ye geçtiğimde oyunlara merakım vardı. Oyunları bıraktıktan sonra IPhone'ye geri geçmeyi düşündüm. Elimdekini satıp geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
ozankocer666 dedi: IPhone'den Xiaomi'ye geçtiğimde oyunlara merakım vardı. Oyunları bıraktıktan sonra IPhone'ye geri geçmeyi düşündüm. Elimdekini satıp geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.