Bir dükkanda sordum ve 3000 TL dedi, gösterdiği her şeyi çalişiyor, değişensiz ve kozmetik olarak iyi, tek sorunu bataryası %76 ama o benim için sorun değil, desteği kesilmiş telefon sizce değer mi?
Kaç GB ? Bataryayı kesinlikle değiştirmeniz lazım. Eğer 128GB ve temiz ise bence verilir. Desteği kesilmiş olsa bile bence 3 yıl daha gideri var. Çevremde IOS 12'li 6, 5S vs. kullananlar var. Whats App çalıştırdığı müddetçe bence sorun olmaz.
Apple iPhone 7 32 GB Black | EASYCEP
Valla ben olsam o zaman 3400 küsüre yenilenmiş alırdım. Zaten pile masraf edeceksiniz aynı paraya gelecek. En azından estetik olarak kusursuz , garantili ve pil sağlığı 100 olan telefonunuz olur.
Valla genelde alanlar memnun. Öyle çok ta kalitesiz ürün kullanmıyorlar. Iphone 6-7 serisinin orjinal kasaları zaten mükemmel değil. Çabuk çiziliyor. Ekranları da kaliteli kullanıyorlar bu arada. Bi de her telefonda bunlar değişmiş olmuyor ama yine siz bilirsiniz. Gidip alın istiyorsanız 2. el telefoncudan. Aynı para olacak zaten. İçiniz öyle rahat edecek ise yapacak bir şey yok.