iPhone 7'ye iOS 15.7.6 yüklenir mi?

alpethz

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba, aslında iOS 15.7.3'ten sonrası benim telefonum icin vasattı, performans kaybından ziyade batarya performansı gözle görülür derecede düştü. Her gelen güncellemeyle daha da çok saçmalıyor gibi, sizce bu güncellemeyi yapmak mantıklı mı, düzelme yaşayan var mı? Bana son zamanlarda gelen güncellemeler kullanıcıları bıktırıp yeni modele geçirtmek amaçlı gibi geliyor. Telefonum iPhone 7 128 GB modeli.

Ben olsam güncellemezdim, bu güncellemeler iPhone 7 ve iPhone 6S'in son güncellemeleri, yani telefonu tam olarak öldürmek için olan güncellemeler.

Bence güncelleme, şu anki sürümünden daha vasat hale getirirsin telefonunu.

Ben olsam güncellemezdim, bu güncellemeler iPhone 7 ve iPhone 6S'in son güncellemeleri, yani telefonu tam olarak öldürmek için olan güncellemeler.

Bence güncelleme, şu anki sürümünden daha vasat hale getirirsin telefonunu.

İmzasız sürüme nasıl düşürebilirim? Ecid gibi bir şey vardı onunla shsh bloblarına bakıyorduk ancak ben iTunes giremiyorum, başka türlü kontrol edemez miyim?

İmzasız sürüme nasıl düşürebilirim? Ecid gibi bir şey vardı onunla shsh bloblarına bakıyorduk ancak ben iTunes giremiyorum, başka türlü kontrol edemez miyim?

Yanlış bilmiyorsam imzalar kapalıysa ve elinizde kayıtları yoksa yükleyemezsiniz.

Böyle bir video buldum, istersen incele.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iOS 16'dan 15'e düşürme ile 15.7.5'ten 15.7.2'ye düşürmek için aynı adımlar mı uygulanıyor hocam?

Burada imzalı sürüm kullanılmış sanırsam hocam.

iOS 16'dan 15'e düşürme ile 15.7.5'ten 15.7.2'ye düşürmek için aynı adımlar mı uygulanıyor hocam?

Burada imzalı sürüm kullanılmış sanırsam hocam.

Ben bir ara eski IPad'imi güncellemeye çalışırken bir yöntem keşfetmiştim PC kullanılarak. Onu araştırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…