J jamorant Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #1 Kendi cihazım iPhone 7 ve anakartı arızalı, eğer yapabilirsem iPhone 8 anakartı takmak istiyorum, sizce olma imkanı var mı?
Kendi cihazım iPhone 7 ve anakartı arızalı, eğer yapabilirsem iPhone 8 anakartı takmak istiyorum, sizce olma imkanı var mı?
mustafaeren643 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer Rams Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #2 Zannetmiyorum. Bildiğim kadarıyla şekli aynı değil.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #3 Hayır.
J jamorant Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #4 mustafaeren643 dedi: Zannetmiyorum. Bildiğim kadarıyla şekli aynı değil. Genişletmek için tıkla... Şekil ve kasa olarak aynılar tek derdim kamera ve ekran bağlanabilir mi?
mustafaeren643 dedi: Zannetmiyorum. Bildiğim kadarıyla şekli aynı değil. Genişletmek için tıkla... Şekil ve kasa olarak aynılar tek derdim kamera ve ekran bağlanabilir mi?
mustafaeren643 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 Yer Rams Park Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #5 jamorant dedi: Şekil ve kasa olarak aynılar tek derdim kamera ve ekran bağlanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kamera daha büyük.
jamorant dedi: Şekil ve kasa olarak aynılar tek derdim kamera ve ekran bağlanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kamera daha büyük.
J jamorant Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #6 mustafaeren643 dedi: Kamera daha büyük. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ancak kameranın büyüklüğü değil de iç entegrenin uyumluluğu önemli değil mi?
mustafaeren643 dedi: Kamera daha büyük. Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum ancak kameranın büyüklüğü değil de iç entegrenin uyumluluğu önemli değil mi?
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #7 jamorant dedi: Şekil ve kasa olarak aynılar tek derdim kamera ve ekran bağlanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır panel bağlanamaz. Daha önce böyle bir konu açılmıştı.
jamorant dedi: Şekil ve kasa olarak aynılar tek derdim kamera ve ekran bağlanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır panel bağlanamaz. Daha önce böyle bir konu açılmıştı.
J jamorant Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2022 #8 mustafaeren643 dedi: Kamera daha büyük. Genişletmek için tıkla... Ayrıca baktım az önce tamamıyla aynılar kasa olarak farklılık yok kameraları da aynı.
mustafaeren643 dedi: Kamera daha büyük. Genişletmek için tıkla... Ayrıca baktım az önce tamamıyla aynılar kasa olarak farklılık yok kameraları da aynı.