iPhone 8 Ahize Cızırtı Sorunu

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
iPhone 8 telefonumda karşı tarafın sesi çok cızırtılı ve kaliteli gelmiyor. Yani mesela karşı taraf biraz sesli konuşunca sanki telefonumun desibelini aşmış da o sesi alamıyorum (33 ekran televizyonun sesini yükselttiğinizde olan durum). Garantisi hala devam etmekte, garantiye göndermeyi düşünüyorum. Sizce değişim mi olur yoksa yazılımsal mı derler? Daha önce bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi varken servise göndermeniz iyi olur. Yazılımsal da dense düzelmeyecek bir şey değil, düzeltip teslim ederler.

Son düzenleme:
Muhtemelen tozlanmıştır cebe gir çık yapıyor bizim her anımızda yanımızda temizlik ile çözülebilir gibi düşünüyorum lakin işini bilen bir servise ver veya direk apple gönder, izmirdeysen egemek i tavsiye ederim işlerini güzel yapıyorlar.

Muhtemelen tozlanmıştır cebe gir çık yapıyor bizim her anımızda yanımızda temizlik ile çözülebilir gibi düşünüyorum lakin işini bilen bir servise ver veya direk apple gönder, izmirdeysen egemek i tavsiye ederim işlerini güzel yapıyorlar.
Pupa’ya gittim bugün temizledi ama işe yaramadı. Gaziantep’teyim yarın Çizgi Bilgisayar’a vereceğim onlar da işlerini iyi yapıyorlar bakalım ne olacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı