iPhone 8 alınır mı?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Merhaba. Elimde şu anda Oppo A52 var gerek Oppo temasından gerek işlemci yavaşlığından dolayı iOS bir cihaza geçmek istiyorum. İlk başta gidip 15-20k verip 11 almayacağım Oppo'yla iPhone 8 takaslamayı düşünüyorum. Sizce takaslanır mı? Ekran boyutu bana fark etmez, pil konusunda ise oyun falan oynamıyorum arada bir sosyal medyaya bakarım o kadar. Oppo'yu 4kya satıp üstüne 1-2K ekleyerek almayı düşünüyorum.

O telefonu 4K ya satmanız çok zor ancak iPhone 8 şu anlık iş görür.

O telefonu 4K ya satmanız çok zor ancak iPhone 8 şu anlık iş görür.

Zaten 1-2K kendim ekleyeceğim demiş ve iPhone 8 almak bence çok da mantıklı değil bu zamanda ama 6K civarına fazla telefon bulunmuyor.

iPhone 6'lar şu an Netflix indiremiyor mesela.

Zaten 1-2K kendim ekleyeceğim demiş ve iPhone 8 almak bence çok da mantıklı değil bu zamanda ama 6K civarına fazla telefon bulunmuyor.
Amacım burda ios denemek.5-6 sene kullanmayacağım.İos hoşuma giderse 8i satıp üst modellere geçmeyi düşünüyorum.

iPhone 6'lar şu an Netflix indiremiyor mesela.

iPhone 6'da iOS 12 var yalnız. Kendim şu an 1.nesil SE kullanıyorum o bile bana yetiyor. Oyun oynamadığın sürece çok rahat yeter. Ki arkadaş iPhone 8 alacak. O fiyata olan Android'den hayır gelmez zaten Android'den geçiş yapacak. 6K bütçeye de iPhone 12 öneremiyeceğimize göre en mantıklısı iPhone 8.

Genel olarak sosyal medya WhatsApp Instagram kullanacağım.Oyun oynamam oynasam bile Subway surfers gibi arada sıkıldığımda oynarım.Kamera takıntım yok zaten opponun kamerasından daha iyi bir kamera var.İşlemcisi de yeter diye düşünüyorum.

İş görür telefon.

Alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…