Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 487 Çözümler 3 13 Kasım 2024 #1 Sizce alınır mı?Woyax By Deji Iphone Hızlı Şarj Aleti 8 X Xs Xr 11 12 13 14 / Pro Max Mini Plus Cihazları 20w Lightning Fiyatı, Yorumları - Trendyol (iPhone 8 alınır mı? Değil de iPhone 8 şarj aleti alınır mı? Olacaktı.)
Sizce alınır mı?Woyax By Deji Iphone Hızlı Şarj Aleti 8 X Xs Xr 11 12 13 14 / Pro Max Mini Plus Cihazları 20w Lightning Fiyatı, Yorumları - Trendyol (iPhone 8 alınır mı? Değil de iPhone 8 şarj aleti alınır mı? Olacaktı.)
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 13 Kasım 2024 #2 Yuii dedi: Sizce alınır mı?Woyax By Deji Iphone Hızlı Şarj Aleti 8 X Xs Xr 11 12 13 14 / Pro Max Mini Plus Cihazları 20w Lightning Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Kanka pek güvenilir gibi değil Turkcell'den aldığın dandik kablolar daha güven veriyor.
Yuii dedi: Sizce alınır mı?Woyax By Deji Iphone Hızlı Şarj Aleti 8 X Xs Xr 11 12 13 14 / Pro Max Mini Plus Cihazları 20w Lightning Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... Kanka pek güvenilir gibi değil Turkcell'den aldığın dandik kablolar daha güven veriyor.
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 Yuii dedi: Sizce alınır mı?Woyax By Deji Iphone Hızlı Şarj Aleti 8 X Xs Xr 11 12 13 14 / Pro Max Mini Plus Cihazları 20w Lightning Fiyatı, Yorumları - Trendyol (iPhone 8 alınır mı? Değil de iPhone 8 şarj aleti alınır mı? Olacaktı.) Genişletmek için tıkla... Lazımsa alınır. Deji iyi marka.
Yuii dedi: Sizce alınır mı?Woyax By Deji Iphone Hızlı Şarj Aleti 8 X Xs Xr 11 12 13 14 / Pro Max Mini Plus Cihazları 20w Lightning Fiyatı, Yorumları - Trendyol (iPhone 8 alınır mı? Değil de iPhone 8 şarj aleti alınır mı? Olacaktı.) Genişletmek için tıkla... Lazımsa alınır. Deji iyi marka.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #4 İdare eder. Bu fiyata alınır.
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 487 Çözümler 3 13 Kasım 2024 #5 wWalsh dedi: Kanka pek güvenilir gibi değil Turkcell'den aldığın dandik kablolar daha güven veriyor. Genişletmek için tıkla... 2600 değerlendirme var hocam o yüzden. uğurcan88 dedi: İdare eder. Bu fiyata alınır. Genişletmek için tıkla... 700 TL'ye çıkabilirim sizce ne alınabilir?
wWalsh dedi: Kanka pek güvenilir gibi değil Turkcell'den aldığın dandik kablolar daha güven veriyor. Genişletmek için tıkla... 2600 değerlendirme var hocam o yüzden. uğurcan88 dedi: İdare eder. Bu fiyata alınır. Genişletmek için tıkla... 700 TL'ye çıkabilirim sizce ne alınabilir?
wWalsh Centipat Katılım 14 Aralık 2023 Mesajlar 484 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Cinsiyet Diğer 13 Kasım 2024 #6 Yuii dedi: 2600 değerlendirme var hocam o yüzden. 700 TL'ye çıkabilirim sizce ne alınabilir? Genişletmek için tıkla... Orijinal kablo al Teknosa'dan idarelik bir adaptör takarsın.
Yuii dedi: 2600 değerlendirme var hocam o yüzden. 700 TL'ye çıkabilirim sizce ne alınabilir? Genişletmek için tıkla... Orijinal kablo al Teknosa'dan idarelik bir adaptör takarsın.
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 487 Çözümler 3 13 Kasım 2024 #7 wWalsh dedi: Orijinal kablo al Teknosa'dan idarelik bir adaptör takarsın. Genişletmek için tıkla... Orijinal iPhone kablom var ama sıfır almak istedim telefona bir şey olmasın diye.
wWalsh dedi: Orijinal kablo al Teknosa'dan idarelik bir adaptör takarsın. Genişletmek için tıkla... Orijinal iPhone kablom var ama sıfır almak istedim telefona bir şey olmasın diye.
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 13 Kasım 2024 #8 Orijinal şarj aleti kullanın her zaman. Yan sanayi ürünler sokete zarar verir.
Yuii Megapat Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 487 Çözümler 3 13 Kasım 2024 #9 lwoins dedi: Orijinal şarj aleti kullanın her zaman. Yan sanayi ürünler sokete zarar verir. Genişletmek için tıkla... Nereden alabilirim orijinalini. Öneriniz neresi.
lwoins dedi: Orijinal şarj aleti kullanın her zaman. Yan sanayi ürünler sokete zarar verir. Genişletmek için tıkla... Nereden alabilirim orijinalini. Öneriniz neresi.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #10 Yuii dedi: Orijinal iPhone kablom var ama sıfır almak istedim telefona bir şey olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Çok dandik bir şey almadığınız sürece bir şey olmaz. Ben hala 14 Pro Max'de Teknosa'dan aldığım Çin markalı şarj aleti kullanıyorum Yuii dedi: Nereden alabilirim orijinalini. Öneriniz neresi. Genişletmek için tıkla... 800'e orjinal şarj aleti yokmuş. 20W Güç Adaptörü + USB-C to Lightning www.appleturkiye.com
Yuii dedi: Orijinal iPhone kablom var ama sıfır almak istedim telefona bir şey olmasın diye. Genişletmek için tıkla... Çok dandik bir şey almadığınız sürece bir şey olmaz. Ben hala 14 Pro Max'de Teknosa'dan aldığım Çin markalı şarj aleti kullanıyorum Yuii dedi: Nereden alabilirim orijinalini. Öneriniz neresi. Genişletmek için tıkla... 800'e orjinal şarj aleti yokmuş. 20W Güç Adaptörü + USB-C to Lightning www.appleturkiye.com