Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. iPhone 8 kullanıyorum ve pil sağlığım 77 olarak görünüyor değiştirmek istiyorum artık hızlı düşüyor pili. Apple sitesine baktığımda fiyat olarak 400TL olarak görünüyor. Sizce orijinal taktırmalı mıyım? Alıp kendimde takabilirim bu sitedeki batarya orijinal mi acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar
Ben olsam Apple'a taktırırdım ben kaç kere telefoncuya değiştirttim bir sürü yer denedim hepside kasayı çizdi alttaki vidaların olduğu yeri Apple'a verdiğimde böyle bir şey olmadı orijinal pili tutmaz hiçbiride.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. iPhone 8 kullanıyorum ve pil sağlığım 77 olarak görünüyor değiştirmek istiyorum artık hızlı düşüyor pili. Apple sitesine baktığımda fiyat olarak 400TL olarak görünüyor. Sizce orijinal taktırmalı mıyım? Alıp kendimde takabilirim bu sitedeki batarya orijinal mi acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.
Discover a diverse range of products at Teleplus.com.tr, from stylish bracelets, bangles, and silver necklaces make up to high-quality mobile phone cases, cell phone accessories, and smart watch bands. Browse our collection of earrings, school bags, and other fashion-forward accessories, all...
Orijinal batarya parasını verebilecekseniz elbette orijinal batarya taktırın. Arada 270 TL fark var. Ücret sizin için sorun olmazsa en iyi karar Apple'a gitmek olacaktır.