iPhone 8 batarya yenilenirse 1 günü çıkarır mı?

640437

Centipat
Kozmetik olarak kusursuz içi açılmamış iPhone 8'in bataryasını serviste orijinal taktırsam 1 gün yeter mi? (Oyun oynamıyorum.)

Kozmetik olarak kusursuz içi açılmamış iPhone 8'in bataryasını serviste orijinal taktırsam 1 gün yeter mi? (oyun oynamıyorum.)

mAh yeterli olmayacaktır güçlendirilmiş batarya kullanmanı öneririm.

Kozmetik olarak kusursuz içi açılmamış iPhone 8'in bataryasını serviste orijinal taktırsam 1 gün yeter mi? (oyun oynamıyorum.)

Çıkarır muhtemelen fakat yetkili servislerde batarya değişim fiyatları çok pahalı Deji Max taktırabilirsin güçlendirilmiş batarya.

Çıkarır. Deji'nin bataryaları var mAh değeri yükseltilmiş onlara da bakabilirsin. Deji Max yaz çıkar.

Çıkarır muhtemelen fakat yetkili servislerde batarya değişim fiyatları çok pahalı Deji Max taktırabilirsin güçlendirilmiş batarya.
Telefonun orijinalliğini bozmak doğru değil diye düşünüyorum orjinal bataryası üzerinde umarım fiyatına değer

Rova batarya taktırırsan oyun oynamadığın sürece günü çıkartır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…