iPhone 8 Beklenmeli mi ?

BatuhanKlc

Kilopat
Daha fazla  
8 aydır telefonum yok. Bugün istesem Samsung Galaxy S8 alabilirim ama aklım iPhone 8'de hep iPhone kullanmak istemiştim. Yalnız iPhone 8 in çok pahalı olacağını düşünüyorum ( S8'den bariz pahalı olacağı kesin ) Sizce bu akşam S8 almalı mıyım ? Türk Telekom'un kampanyasıyla toplamda 3800 TL ye 24 ay taksitle alıcam çok kararsızım bi yardımcı olursanız sevinirim. Birde eğer diğer ay iPhone 8 e gücüm yetmezde alamazsam S8 şansımı da kaybetme ihtimalim %85

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Iphone 8'in yurt dışı lansman fiyatı 1000 ile 1500 dolar arasında değişiklik gösterecek diye duydum ama bu fiyata tabii ki ülkemize gelmez yani en iyi ihtimal ile 4500 - 5500 arası olur. Bence S8 almak daha mantıklı.

Çok düşünme bence. Git S8 al. İphone 8 çıkmış olsaydı onu tercih etmeni söylerdim. Fakat şu an için konuşuyoruz. İphone 8'in kesin bir çıkma tarihi bile şu an netleşmedi diye biliyorum.

Bence kesinlikle beklemelisin bir ay civarı bir süre kaldı. Ayrıca Iphone'un onuncu yılı bu sene. Çok fazla yeniliklerle gelme ihtimali var. Çok acil ihtiyacın varsa birşey diyemem ama zaman verebilirim dersen en azından görmeni tavsiye ederim.

8 aydır zaten telefonun yok 1-2 ay daha sabret eylülde lansmanda Apple bir sürpriz yapabilir ve pişman olabilirsin. Yada sürpriz yapmaz ve sen gidip belkide daha iyi bir fiyata s8 alırsın. 2 ihtimalde daha iyi

s8 i geçenlerde inceleme şansım oldu telefona aşık oldum resmen ben böyle parlak bir ekran görmedim ve elede çok güzel oturuyo ilerde bende s8 almayı düşünüyorum. Bence s8 almalısın renk olarakta siyah olanı tavsiye ederim

Bence beklenecek bir telefon varsa o da yeni Note'dur. Yeni iPhone değil.
Ben bu fiyatlardaki cihazları taksitle almamanızı öneriyorum. F/P ürünü Xioami, One Plus gibi cihazlara, orta fiyatlarların yıldızları Zenfone 3, Xperia X'e hatta XZ'den sadece 4K çekememesiyle ayrılan geri kalan taraflarda arka kamerası XZ ile tamamen aynı olan X Compact'ı almanızı tavsiye ederim.
Yarın bir gün peşin paranız olursa bu cihazları peşin alın taksitli değil. S8 hepsi buradada 3200 TL sırf taksit için 600 TL fazla ödeyeceksiniz ve taksit devam ederken telefondan sıkılacaksınız. 2 sene az bir süre değil.

Son düzenleme:
Yeni çıkacak Iphone modelinin ne gibi özelliklerini biliyorsun da beklenecek telefon değil diyebiliyorsun?
Yeni Note'un daha alınabilir daha iyi bir telefon olacağını düşünüyorum tamamen tahmin.
Siz iPhone'a atılan her lafta böyle atlar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…