iPhone 8 Beklenmeli mi ?

Siz iPhone'a atılan her lafta böyle atlar mısınız?
Konuşma üslubuna dikkat et. Ben sana nezaket içinde bir soru sordum. Ben atlamam merak etme. Sadece yaptığın tahminin sebebini sordum ama boş olduğu açıkmış belli verdiğin cevaptan.

Bende Apple'ın yeni iPhone modelinden pek umutlu değilim çünkü çıkacak model S olacak ve S modellerde bildiğiniz gibi hata düzeltmeleri ve performans geliştirmesi yapılır sayı değişince tasarım değişir o yüzden umutsuzum cihazdan ve Apple yenilikleri azar azar veriyor tüm yenilikleri bir anda verirse ileriki senelerde bir şey bulamaz.

İphone 7 kullanıyorum ve oldukça kaliteli bir ürün fakat 6 ve 6s den tek kayda değer farkı home butonu artık daha iyi bazı tahminlere göre iphone 8 için home butonu arkada olacak diyenler var ki eğer öyle olursa iphone çizgisinden şaşmış olacak bu da benim düşünceme göre kötü bir tasarım demek... samsung s8 modeli tasarım açısından iphone 8 tasarım tahminlerine göre gayet güzel illahaki amiral gemisi bir telefonu bir yıl boyunca bir üst model çıkmasın diyorsan samsungu al derim ama yıllarca beni idare etsin dersen hiç 5000e yakın parayı verme 3000e iphone 7 al derim.

Bende Apple'ın yeni iPhone modelinden pek umutlu değilim çünkü çıkacak model S olacak ve S modellerde bildiğiniz gibi hata düzeltmeleri ve performans geliştirmesi yapılır sayı değişince tasarım değişir o yüzden umutsuzum cihazdan ve Apple yenilikleri azar azar veriyor tüm yenilikleri bir anda verirse ileriki senelerde bir şey bulamaz.
Yeni çıkacak modelin S olması beklenmiyor yalnız. Büyük ihtimal 8 olarak çıkacak. Bu sene Iphone'un onuncu yılı olduğu için yeni bir modelle çıkması bekleniyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı