iPhone 8 çok yavaşladı

ahmtatlgn20

Megapat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Son 2 aydır iPhone 8 bana iyice işkence olmaya başladı. Kasmalar, takılmalar çoğaldı. Örneğin son uygulamalar ekranı 1,1 saniye falan sonra geliyor. iOS 16.4 sürümündeyim (ne yazık ki iOS 16'ya güncelleme gibi bir hata yaptım ve 15'e dönemiyorum). Realpower marka pil kullanıyordum belki pildendir dedim orijinal çıkma pil taktım değişen bir şey olmadı. Pilin orijinal olduğundan eminim çünkü yurt dışı, ICloud'lu içi hiç açılmamış bir cihazdan bizzat kendim söktüm. Pil sağlığı 99. daha önce sıfırlama denedim başta güzel gidiyor sonra yine cortluyor. Acaba iCloud yedeği yüklemesem de her şeye sıfırdan başlasam olumlu sonuç alır mıyım?

Hocam o İOS 16 güncellemesini yapmayacaktınız. Geçmiş olsun.

Hocam o İOS 16 güncellemesini yapmayacaktınız. Geçmiş olsun.
Maalesef. Aşırı pişmanlık yaşıyorum. Aslında iOS 15.5 SHSH kaydım var ama iOS 16.3 sonrası olduğu için SEP sorun çıkartıyormuş ve hata veriyormuş. Yoksa 15.5'e dönerdim.

Cihazı sıfırlayıp macOS üzerinden en güncel iOS'u tekrar yükledim. Yedekten geri yüklemek yerine yeni bir cihaz olarak ayarladım şu an telefon oldukça performanslı çalışıyor. Güncellemeleri de telefon üzerinden değil de macOS üzerinden yapıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…