iPhone 8 Geç Şarj Olma Problemi

görkemsp

Megapat
Daha fazla  
Şarjım yarım saate dolması gerekirken bir saati geçiyor bazen çok ısınıyor sizce telefondan mıdır yoksa şarj aletinden mi internetten baktım yarım saatte dolması gerekiyor diye yazıyor ama yarım saatten geç doluyor sorun nedendir bilen varsa yardımcı olabilir mi bir saatti geçiyor şarj dolumu. Şarj sağlığı yüzde 85. Apple kendi sitesinden baktım yarım saatte olması gerekiyormuş normalde şak aleti orijinal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone 8 kutusundan çıkan şarj aletiyle 2.30 dakika sürede şarj oluyor, yarım saatte tam dolduğunu nereden çıkardın? Kutusundan çıkan şarj aleti de hızlı şarj destekli değil, telefonun hızlı şarj desteği var ama.

iPhone 8 kutusundan çıkan şarj aletiyle 2.30 dakika sürede şarj oluyor, yarım saatte tam dolduğunu nereden çıkardın? Kutusundan çıkan şarj aleti de hızlı şarj destekli değil, telefonun hızlı şarj desteği var ama.

30 dakikada %50 doluyor sarjı tamamen değil. Bende de var dediğim gibi oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlışın var.

Beyler şarjım yarım saatte dolması. Gerekirken bir saatti geçiyor bazen çok ısınıyor sizce telefondan mıdır yoksa şarj aletinden mi internetten baktım yarım saatte dolması gerekiyor diye yazıyor ama yarım saatten geç doluyor sorun nedendir bilen varsa yardımcı olabilir mi bir saatti geçiyor şarj dolumu. Şarj sağlığı yüzde 85. Apple kendi sitesinden baktım yarım saatte olması gerekiyormuş normalde şak aleti orijinal.

Telefon pil sağlığını korumak için yapabiliyor olabilir. Öyle okumuştum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı