Şarjım yarım saate dolması gerekirken bir saati geçiyor bazen çok ısınıyor sizce telefondan mıdır yoksa şarj aletinden mi internetten baktım yarım saatte dolması gerekiyor diye yazıyor ama yarım saatten geç doluyor sorun nedendir bilen varsa yardımcı olabilir mi bir saatti geçiyor şarj dolumu. Şarj sağlığı yüzde 85. Apple kendi sitesinden baktım yarım saatte olması gerekiyormuş normalde şak aleti orijinal.
Iphone 8 kutusundan çıkan şarj aletiyle 2.30 dakika sürede şarj oluyor, yarım saatte tam dolduğunu nereden çıkardın? Kutusundan çıkan şarj aleti de hızlı şarj destekli değil, telefonun hızlı şarj desteği var ama.
iPhone 8 kutusundan çıkan şarj aletiyle 2.30 dakika sürede şarj oluyor, yarım saatte tam dolduğunu nereden çıkardın? Kutusundan çıkan şarj aleti de hızlı şarj destekli değil, telefonun hızlı şarj desteği var ama.
30 dakikada Iphone 8 %50 şarj olmuyor bir kere, 50-55 dakika arasında bataryanın yarısı doluyor. Yarım saatte %50 dolsaydı, tam dolumu 2.30 dakika olmazdı.
30 dakikada iPhone 8 %50 şarj olmuyor bir kere, 50-55 dakika arasında bataryanın yarısı doluyor. Yarım saatte %50 dolsaydı, tam dolumu 2.30 dakika olmazdı.
Beyler şarjım yarım saatte dolması. Gerekirken bir saatti geçiyor bazen çok ısınıyor sizce telefondan mıdır yoksa şarj aletinden mi internetten baktım yarım saatte dolması gerekiyor diye yazıyor ama yarım saatten geç doluyor sorun nedendir bilen varsa yardımcı olabilir mi bir saatti geçiyor şarj dolumu. Şarj sağlığı yüzde 85. Apple kendi sitesinden baktım yarım saatte olması gerekiyormuş normalde şak aleti orijinal.