iPhone 8 hala alınır mı?

Bütçe
10000

haramii

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Mevcut telefonum Redmi Note 9, 4 senedir kullanıyorum artık iyice gitti, tamir ettirmek yerine başka bir telefon arıyorum ve iPhone 8 aklıma yatan bir fikir 2. el alacağım önerir misiniz? Önermezseniz de diğer tavsiyelerinizi bekliyorum.

Mevcut telefonum Redmi Note 9, 4 senedir kullanıyorum artık iyice gitti, tamir ettirmek yerine başka bir telefon arıyorum ve iPhone 8 aklıma yatan bir fikir 2. el alacağım önerir misiniz? Önermezseniz de diğer tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bence alınmaz eski bir telefon.Bütçe nedir?

Batarya kısmında sorun yaşatabilir ki bu bantta iPhone cihazların çoğunda batarya konusunda sorun yaşarsın.

iPhone 8 almak yapacağın en büyük hata olur bu bütçeye göre. Xiaomi note 12 bakabilirsin. Son yaşanan olaylardan sonra açıkçası ben yerli malı gm24 pro alırdım.

Telefondan oyun oynamayan ara ara sosyal medya için kullanan genel olarak alo demek için kullanan birisiysen bence alınır. Geçen seneye kadar iPhone 7 kullanıyordum senelerce kullandım hiçbir sorunum olmadı. Bir kez belirteyim telefondan oyun vs oynamayan birisi olduğum için her ihtiyacımı gördü. Hem de Apple kalitesinin ayrı olduğunu düşünüyorum. Şarj anlamında biraz yetersiz kalabilir fakat onu da belirtmekte fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı