WildCharm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 17 Eylül 2020 #11 Zanneti999 dedi: Tam olarak nasıl yaptınız. Genişletmek için tıkla... Kulak çöpünün pamuğunu biraz sivrileştirip hafif hafif dokundurup içindeki tozları almıştım.
Zanneti999 dedi: Tam olarak nasıl yaptınız. Genişletmek için tıkla... Kulak çöpünün pamuğunu biraz sivrileştirip hafif hafif dokundurup içindeki tozları almıştım.
Zanneti999 Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 125 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #12 WildCharm dedi: Kulak çöpünün pamuğunu biraz sivrileştirip hafif hafif dokundurup içindeki tozları almıştım. Genişletmek için tıkla... Pek yardımcı olacağını sanmam sakız yapıştı içine sonuçta yine de teşekkürler.
WildCharm dedi: Kulak çöpünün pamuğunu biraz sivrileştirip hafif hafif dokundurup içindeki tozları almıştım. Genişletmek için tıkla... Pek yardımcı olacağını sanmam sakız yapıştı içine sonuçta yine de teşekkürler.
Deffizy Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 18 Eylül 2020 #13 @Zanneti999 toplu ignenin ucuna çift yönlü bant yapıştırıp çok baskı uygulamadan hafifçe sakızların oldugu bölüme sokmayı deneyebilirsin.
@Zanneti999 toplu ignenin ucuna çift yönlü bant yapıştırıp çok baskı uygulamadan hafifçe sakızların oldugu bölüme sokmayı deneyebilirsin.