Efe Rona Hectopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 85 17 Eylül 2020 #1 Merhabalar, iPhone 8 kullanıcısıyım. iOS sürümüm 13.7. iOS 14'e geçmem mantıklı olur mu? Geçmeli miyim? Cevaplar için teşekkürler.
Merhabalar, iPhone 8 kullanıcısıyım. iOS sürümüm 13.7. iOS 14'e geçmem mantıklı olur mu? Geçmeli miyim? Cevaplar için teşekkürler.
Krtos Decapat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 60 18 Eylül 2020 #2 Bence en az bir güncelleme bekleyin çok önemli bir açık/bug olursa geri dönüşünüz zor olabilir. Onun dışında telefonunuz destekliyor performans sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum.
Bence en az bir güncelleme bekleyin çok önemli bir açık/bug olursa geri dönüşünüz zor olabilir. Onun dışında telefonunuz destekliyor performans sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum.
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 18 Eylül 2020 #3 Yükleyin geçin hocam. Apple böyle hataları önlemek için beta sürümleri yayınlıyor ve isteyen kullanıcılarına denetiyor. Sıkıntı çıkma ihtimali düşük.
Yükleyin geçin hocam. Apple böyle hataları önlemek için beta sürümleri yayınlıyor ve isteyen kullanıcılarına denetiyor. Sıkıntı çıkma ihtimali düşük.
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #4 Geçebilirsin sorun yok. Beğenmezsen eski sürümüne geri dönersin. İmzalar daha açık.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 18 Eylül 2020 #5 Şu video sizi aydınlatacaktır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu video sizi aydınlatacaktır: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 18 Eylül 2020 #6 8’In daha çok performans sağlayacağı kanaatindeyim. Ayrıca widgetları Android’den beri sevmeyen ben kullanmaya başladım. Oldukça şık duruyor. Siri’yi de kullanmaya başladım. Oldukça şık ve ekran kaplamıyor.
8’In daha çok performans sağlayacağı kanaatindeyim. Ayrıca widgetları Android’den beri sevmeyen ben kullanmaya başladım. Oldukça şık duruyor. Siri’yi de kullanmaya başladım. Oldukça şık ve ekran kaplamıyor.
Efe Rona Hectopat Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 85 18 Eylül 2020 #7 rofl dedi: 8’in daha çok performans sağlayacağı kanaatindeyim. Ayrıca widgetları Android’den beri sevmeyen ben kullanmaya başladım. Oldukça şık duruyor. Eki Görüntüle 671872 Siri’yi de kullanmaya başladım. Oldukça şık ve ekran kaplamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam size bildirim geldi mi işte iOS 14 çıktı diye şahsen bana gelmedi ben yazılım güncellemesi yerine gidince iOS 14'ten haberim oldu.
rofl dedi: 8’in daha çok performans sağlayacağı kanaatindeyim. Ayrıca widgetları Android’den beri sevmeyen ben kullanmaya başladım. Oldukça şık duruyor. Eki Görüntüle 671872 Siri’yi de kullanmaya başladım. Oldukça şık ve ekran kaplamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam size bildirim geldi mi işte iOS 14 çıktı diye şahsen bana gelmedi ben yazılım güncellemesi yerine gidince iOS 14'ten haberim oldu.
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 18 Eylül 2020 #8 Efe Rona dedi: Hocam size bildirim geldi mi işte iOS 14 çıktı diye şahsen bana gelmedi ben yazılım güncellemesi yerine gidince iOS 14'ten haberim oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam o sanırım artık gelmiyor. Zaten daha iyi oldu eğer böyle olduysa. Geçmek istemeyenler rahatsız olmuyor.
Efe Rona dedi: Hocam size bildirim geldi mi işte iOS 14 çıktı diye şahsen bana gelmedi ben yazılım güncellemesi yerine gidince iOS 14'ten haberim oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam o sanırım artık gelmiyor. Zaten daha iyi oldu eğer böyle olduysa. Geçmek istemeyenler rahatsız olmuyor.