KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar MAT bir kaliteli koruyucu arıyorum, şu an bir telefoncudan taktırdığım korucuyu var fakat görüntü kalitesini öldürdü maalesef. Çok pahalı olmayan F/P bir koruyucu arıyorum, teşekkürler. Bütçem ise 50-80 TL arası.
Arkadaşlar MAT bir kaliteli koruyucu arıyorum, şu an bir telefoncudan taktırdığım korucuyu var fakat görüntü kalitesini öldürdü maalesef. Çok pahalı olmayan F/P bir koruyucu arıyorum, teşekkürler. Bütçem ise 50-80 TL arası.
Apple OS Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #2 Jelatin - plastik karışımı esnek camlar oluyor Zoreaksesuar.comApple iPhone 7 Plus Zore Mat Kobra Ekran Koruyucu iPhone 7 Plus Zore
Jelatin - plastik karışımı esnek camlar oluyor Zoreaksesuar.comApple iPhone 7 Plus Zore Mat Kobra Ekran Koruyucu iPhone 7 Plus Zore
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #3 Apple OS dedi: Jelatin - plastik karışımı esnek camlar oluyor Zoreaksesuar.comApple iPhone 7 Plus Zore Mat Kobra Ekran Koruyucu iPhone 7 Plus Zore Genişletmek için tıkla... Görüntü kalitesini öldürüyorlar mı? Yoksa bu sadece kalitesizleri için mi geçerli?
Apple OS dedi: Jelatin - plastik karışımı esnek camlar oluyor Zoreaksesuar.comApple iPhone 7 Plus Zore Mat Kobra Ekran Koruyucu iPhone 7 Plus Zore Genişletmek için tıkla... Görüntü kalitesini öldürüyorlar mı? Yoksa bu sadece kalitesizleri için mi geçerli?
Apple OS Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #4 KRALCAN dedi: Görüntü kalitesini öldürüyorlar mı? Yoksa bu sadece kalitesizleri için mi geçerli? Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone X ve üzeri olan cihazlar içinmiş benim dediğim.
KRALCAN dedi: Görüntü kalitesini öldürüyorlar mı? Yoksa bu sadece kalitesizleri için mi geçerli? Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone X ve üzeri olan cihazlar içinmiş benim dediğim.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #5 Apple OS dedi: Hocam iPhone X ve üzeri olan cihazlar içinmiş benim dediğim. Genişletmek için tıkla... 7 Plus diyor linkte ama.
Apple OS dedi: Hocam iPhone X ve üzeri olan cihazlar içinmiş benim dediğim. Genişletmek için tıkla... 7 Plus diyor linkte ama.
Apple OS Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #6 KRALCAN dedi: 7 Plus diyor linkte ama. Genişletmek için tıkla... Görseldeki resim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2022