Merhaba! iPhone 8 bakıyorum ama 1-2 yıl ömrü kaldı diyorlar ve bir de ileride Update almayacağı söyleniyor. WhatsApp gibi uygulamalar açılmayacakmış. Sizce ikinci el olarak almaya değer mi?
Merhaba! iPhone 8 bakıyorum ama 1-2 yıl ömrü kaldı diyorlar ve bir de ileride Update almayacağı söyleniyor. WhatsApp gibi uygulamalar açılmayacakmış. Sizce ikinci el olarak almaya değer mi?
iOS 16’sı son yazılım güncellemesiydi. 2-3 sene daha güvenlik güncellemesi alacak. Yani 2-3 sene daha uygulama desteği kesilmeyecek.Merhaba! iPhone 8 bakıyorum ama 1-2 yıl ömrü kaldı diyorlar ve bir de ileride Update almayacağı söyleniyor. WhatsApp gibi uygulamalar açılmayacakmış. Sizce ikinci el olarak almaya değer mi?
Yazılım güncellemesi’nin kesilmesi kullanılnayacağı anlamına gelmez.İphone 11 bile alınmaz bırak iphone 8’i. İphone 11 çıktığından beri Iphone 11 kullanıyorum. Şu anlık yetiyor ama artık alınmaz. 1-2 sene daha kullanıp Samsung’a geçeceğim.
Yazılım güncellemesi ile ilgili bir şey yazmadım?iOS 16’sı son yazılım güncellemesiydi. 2-3 sene daha güvenlik güncellemesi alacak. Yani 2-3 sene daha uygulama desteği kesilmeyecek.
Yazılım güncellemesi’nin kesilmesi kullanılnayacağı anlamına gelmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.