iPhone 8 ikinci el alınır mı?

Bütçe
8500

SE22334

Decapat
Daha fazla  
Merhaba! iPhone 8 bakıyorum ama 1-2 yıl ömrü kaldı diyorlar ve bir de ileride Update almayacağı söyleniyor. WhatsApp gibi uygulamalar açılmayacakmış. Sizce ikinci el olarak almaya değer mi?

Merhaba! iPhone 8 bakıyorum ama 1-2 yıl ömrü kaldı diyorlar ve bir de ileride Update almayacağı söyleniyor. WhatsApp gibi uygulamalar açılmayacakmış. Sizce ikinci el olarak almaya değer mi?

Açılmayacak değil. Güncelleme almayacak. iOS sürümü gelmeyecek yani. İleride de Meta şirketi diyecek ki şu versiyon altı IOS'a WhatsApp erişemesin. Böylece açılmayacak. Bakacak olursan 6S, 7 vs çoktan bitti ama kullanılabiliyor.

Lakin bu devirde 8 kullanılabilir olsa bile 3-4 bin liradan fazla verilmez. Bende o para da verilmez. Çok eski cihaz.

Hocam yaklaşık 1 yıl ip8 kullandım. Elime başka bir telefon aldığımda tablet gibi geliyordu. Eğer çok dizi, film, video izleyen biriyseniz ekran boyutu yüzünden zevk almazsınız. Benim için böyleydi en azından.

asla alınmaz hacı. bedava olsa bile düşün çünkü artık yaptırım uyguluyor iphone

Ben halen iPhone SE 1. nesil kullanıyorum 2016 Temmuz ayında almıştım. Her şeyi kullanabiliyorum. İlk günkü performansı elbette yok ama benim gibi sadece WhatsApp, Mail ve diğer önemli bildirimleri alabilecek App'ler kullananlar için bu telefonlar oldukça iyi. Bataryasını değiştirmiştim daha yüksek kapasite taktım. 24 saat istediğim gibi kullanıyorum video sosyal medya olmadığı için rahatlıkla yetiyor. 3 bin liraya kadar fiyatı varsa 64 GB için ben olsam alırdım. Hatta iPhone 7 Plus da almıştım geçenlerde. Eski iPhone takıntım var :)

iOS 16’sı son yazılım güncellemesiydi. 2-3 sene daha güvenlik güncellemesi alacak. Yani 2-3 sene daha uygulama desteği kesilmeyecek.

İphone 11 bile alınmaz bırak iphone 8’i. İphone 11 çıktığından beri Iphone 11 kullanıyorum. Şu anlık yetiyor ama artık alınmaz. 1-2 sene daha kullanıp Samsung’a geçeceğim.
Yazılım güncellemesi’nin kesilmesi kullanılnayacağı anlamına gelmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı