iPhone 8 ile 8 Plus takas etmek

Kadir2580

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. iPhone 8 cihazım ile iPhone 8 Plus takası düşünüyorum. Her iki cihazın da kutu ve faturası mevcut fakat iPhone 8 Plus tek hat üzerine kullanılabiliyor. Yani IMEI klonlanmış. Bilen bilir. iPhone 8'de ise böyle bir durum söz konusu değildir. Her iki cihazın da çalışmayan aksamı yoktur ve kozmetik olarak çok temizler. Her iki cihazın da pili dışarıda değiştirmiş. Pil sağlığı %100, başka işlem görmemişlerdir. Takas baş başa olacaktır. Üste para vermeyeceğim. Sizce mantıklı mı?
Şunu da eklemeliyim; iPhone 8 ahize sesinde cızırtı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. iPhone 8 cihazım ile iPhone 8 Plus takası düşünüyorum. Her iki cihazın da kutu ve faturası mevcut fakat iPhone 8 Plus tek hat üzerine kullanılabiliyor. Yani IMEI klonlanmış. Bilen bilir. iPhone 8'de ise böyle bir durum söz konusu değildir. Her iki cihazın da çalışmayan aksamı yoktur ve kozmetik olarak çok temizler. Her iki cihazın da pili dışarıda değiştirmiş. Pil sağlığı %100, başka işlem görmemişlerdir. Takas baş başa olacaktır. Üste para vermeyeceğim. Sizce mantıklı mı?
Şunu da eklemeliyim; iPhone 8 ahize sesinde cızırtı var.

Tek hatta kullanırım sorun yok diyorsanız düşünebilirsiniz fakat o hat daha önceden ne için kullanıldı gibi soru işaretleri oluşabilir. Bir de diğer cihazın parça değişip değişmediği de mechul. (satıcıya güveniyorsanız ayrı bir durum.)

Ahizeyi yaptırma ücreti IMEI'ye göre daha makul tek hat üzerindeki olayı anlamadım ama klonlanmış IMEI deyince bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Ben olsam yapmazdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı