iPhone 8 ile 8 Plus takası mantıklı mı?

Abdulkadir025

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Kutulu, faturalı, içi daha önce hiç açılmamış, her şeyi çalışan, orijinal pil sağlığı %74 servis iPhone 8 cihazım var. Yarın iPhone 8 Plus ile takas edeceğim fakat takas edeceğim telefonun kutu ve faturası yok. Her şeyi çalışır durumda ve orijinal, sadece pili değişmiş ve sağlığı %100. takas için üste para vermeyeceğim, kendi cihazımı verip onu alacağım. Mantıklı bir şey yapmış olur muyum? Sonradan pişman olmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutu neyse ama faturası olmaması sıkıntı. Çalıntı mı değil mi daha önce ne için kullanıldı bilemezsin.

Iphone 8 vereceksin ve 8 plus alacaksın çok da bir fark yok aralarında ben olsam minimum xs modeline yönelirdim.

Pil yan sanayi muhtemelen. Yan sanayi pillerde genelde sağlık hep %100 görünür. Ayrıca çok büyük bir fark yaşamayacaksınız. Bence değmez.

Üstüne para istemiyorsa yüksek ihtimalle bir sıkıntısı vardır. Piline baktı orijinal değilse takas etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…