iPhone 8 ile AirPods Pro 2 nesil kullanılır mı?

Benim aklımda AirPods Pro 2.nesil var alayım bana 5 sn gitsin istiyorum.

Benim aklımda AirPods Pro 2.nesil var alayım bana 5 sn gitsin istiyorum.
Götürür hocam problem yok. Apple ürünler piyasadaki en uzun ömürlü ürünlerdir. Üstelik değerlerini de kaybetmezler ikinci el piyasası olarak. Alabilirsiniz.

Götürür hocam problem yok. Apple ürünler piyasadaki en uzun ömürlü ürünlerdir. Üstelik değerlerini de kaybetmezler ikinci el piyasası olarak. Alabilirsiniz.

Baskan cakma AirPods'ları artık IPhone'lar çalıştırmıyor muş doğru mu bu AirPods orijinal diye yazı cıkıyor ekranda.

Baskan cakma AirPods'ları artık IPhone'lar çalıştırmıyor muş doğru mu bu AirPods orijinal diye yazı cıkıyor ekranda.
İOS 16 ile beraber uyarı veriyor hocam çakma airpodslar. Çakma yapanlar onu çözebilir mi bilmiyorum.

AirPods 2 alınmaz. Deneyimlediğim bir kulaklık, fiyatında resmen rezalet.
Ben kullandım, müzik için kullanıyordum. Ekolayzer ayarı yapınca mükemmel ses veriyor, dışarı ses vermiyor. Şarjı güzel gidiyor. Gayet alınabilir bi kulaklık.
Airpods 2 ile pro ve 3.nesil arasında çok büyük farklar yok. Proda sadece gürültü engelleme falan var ekstra sayılabilecek, günlük yaşantıda genel olarak aynılar.

Ben kullandım, müzik için kullanıyordum. Ekolayzer ayarı yapınca mükemmel ses veriyor, dışarı ses vermiyor. Şarjı güzel gidiyor. Gayet alınabilir bi kulaklık.

Jabra Elite 7 Pro kullanıyorum şu an, çok daha üst seviye olduğunu belli ediyor. Zaten incelemelerde çok daha yüksek puanlar aldığıda ortada

Jabra Elite 7 Pro kullanıyorum şu an, çok daha üst seviye olduğunu belli ediyor. Zaten incelemelerde çok daha yüksek puanlar aldığıda ortada
Olabilir hocam kablosuz olarak pek farklı marka kullanmadım ben, genelde AirPods kullandım beni gayet tatmin ediyordu. Farklı marka kullansam belki fikrim değişebilir. Benim gayet hoşuma gidiyor AirPods'lar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…