iPhone 8 / iOS16 WhatsApp sticker gönderilmiyor

unaladiguzel01

Kilopat
Daha fazla  
23.8.78 güncellemesi ile birlikte Apple fotoğraflar uygulamasındaki fotoğrafı kopyalayıp WhatsApp'a yapıştırdığımda sticker olarak gönderemiyorum yani sticker oluşmuyor, normal şekilde düz fotoğraf olarak gönderiyor. Sorun telefonun modeli olabilir mi?

IMG_2853.png

Son düzenleyen: Moderatör:
23.8.78 güncellemesi ile birlikte Apple fotoğraflar uygulamasındaki fotoğrafı kopyalayıp WhatsApp'a yapıştırdığımda sticker olarak gönderemiyorum yani sticker oluşmuyor, normal şekilde düz fotoğraf olarak gönderiyor. Sorun telefonun modeli olabilir mi?

Eki Görüntüle 1760264

Dikkatli okursanız önümüzdeki haftalarda kullanıma açılacak yazıyor.

Eki Görüntüle 1760264

Her cihaza yavaş yavaş gelebilir, iPhone 11'de yapılıyor.

Yanlış bilgi
Bildiğim kadarıyla eski modellerde bu olmayacak ama biraz bekleyin yine de. Fotoğrafı dümdüz atmak değil, fotoya basılı tutunca arka planı silen bir Apple özelliği var onu yapınca sticker oluyor. Bu özellik de eski cihazlarda yok.

Moderasyon notu: iOS 16 ile gelen bir özellik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla eski modellerde bu olmayacak ama biraz bekleyin yine de. Fotoğrafı dümdüz atmak değil, fotoya basılı tutunca arka planı silen bir Apple özelliği var onu yapınca sticker oluyor. Bu özellik de eski cihazlarda yok.

Moderasyon notu: iOS 16 ile gelen bir özellik.

Arkadaş da onu diyor zaten, iPhone 8 iOS 16 aldığı için bu özellik normalde var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı