iPhone 8 ısınınca ghost touch oluyor

170Hz

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 8 ısınınca ghost touch sıkıntısı oluyor. Daha önce böyle bir sorun yaşadıysanız nasıl çözdünüz? Ne yapmalıyım sizce? Herhangi bir telefoncuya götürsem halledebilir mi veya yine de F/P Pro gibi profesyonel ekiplere mi göndermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran degisecek F/P Pro veya pt teknoloji ye götür

Batarya kaynaklı bir problem olabilir zira ısınma problemi yan sanayi bataryalar yüzünden çok görülüyor. Ekran ve batarya her ikisi de yan sanayi olursa daha da sık görülebiliyor. Tavsiyem iPhone 8 gibi eski bir cihazı düzeltmekle uğraşmayın telefon değiştirmenizi öneririm çünkü zaten söylediğim sebeplerden kaynaklanıyorsa bunun tamirine harcayacağınız paraya değmeyecektir.

2 saat boyunca oturup ciddi bir şekilde düşündüm ve telefonu değiştirmeye karar verdim. Bu telefonu yarı fiyatına satıp IP 12-13'e geçeceğim. Tavsiyeniz yardımcı oldu teşekkür ederim iyi akşamlar efendim.

Zaten aklınızda varmış ki benim tavsiyem yardımcı olmuş. Rica ederim hocam şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…