IPhone 8 kaç sene idare eder?

suhayilmazok1

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam elimdeki Android telefon miladını doldurdu iPhone almak istiyorum fakat bütçe 6 bin. iPhone 8 düşünüyorum sizce alsam 3 yıl kadar idare eder mi, uygulamaların güncellemeyi kesme süresi direk bitiyor mu iOS 17'yi almayınca?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam elimdeki Android telefon miladını doldurdu iPhone almak istiyorum fakat bütçe 6 bin. iPhone 8 düşünüyorum sizce alsam 3 yıl kadar idare eder mi, uygulamaların güncellemeyi kesme süresi direk bitiyor mu iOS 17'yi almayınca?

Hocam bütçeniz yoksa ucuza iPhone diye miladı dolmuş telefonlar almayın. Alırsanız kısa ömürlü olur.

Daha önce iCloud kullanıp istediğin uygulamaları indirdiysen, aynı iCloud'u miladı dolmuş telefonda kullanırken yine o uygulamaları indirip kullanabiliyorsun. Ben 5S kullanıyorum ve benim için yeterliyse, 8 daha da yeterli olacaktır. Kamerası ve lensi iyi fakat telefonda değişen varsa bilemeyeceğim.

Android telefonlar miladını doldurmaz sadece kişi Custom ROM atmayı bilmiyordur :D, şaka bir yana X öncesi IPhone'lardan uzak durmak iyi olacaktır, ikinci elde var mıdır bilmiyorum ama belki biraz daha üstüne ekleyerek S20FE veya 1-2 nesil eski amiral gemisi telefonlara bakabilirsin Android tarafında.

3 yıl idare eder, iOS 17 şu anda daha yeni çıktı, bazı uygulamalar hâla iOS 12 istiyor, siz düşünün.

6000'e SE2 al, ayni kasa zaten daha güçlü ama.

Teşekkürler, 6000'e SE2 bulamadım.

Android telefonlar miladını doldurmaz sadece kişi Custom ROM atmayı bilmiyordur :D, şaka bir yana X öncesi IPhone'lardan uzak durmak iyi olacaktır, ikinci elde var mıdır bilmiyorum ama belki biraz daha üstüne ekleyerek S20FE veya 1-2 nesil eski amiral gemisi telefonlara bakabilirsin Android tarafında.

Denemeli miyim P20 Lite telefon?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler 6000'e SE2 bulamadım.

Denemeli miyim P20 Lite telefon.

Ben Note 3 N9005 gibi bir telefonu Custom ROM yükleyip Android 12 ile 2 yıl kullandım(2021-23 arası), o telefonu iyi bir hale getirebilirsin cr ile her türlü ama yaparken dikkatli olun yine de, TWRP yükleme sonrası işiniz kolay olacaktır ki resmi sürümü bile varmış. Lineage veya havoc önerebilirim ROM olarak da varsa eğer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı