Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #11 rofl dedi: Recovery modu değil de DFU moda almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı değil mi hocam? Ben aynı sanıyordum.
rofl dedi: Recovery modu değil de DFU moda almayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İkisi de aynı değil mi hocam? Ben aynı sanıyordum.
rofl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.319 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 22 Ocak 2022 #12 Umut Nas dedi: İkisi de aynı değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır, DFU ve Recovery modu ayrımı şöyle: DFU modda ekran siyah kalıyor. Bu daha stabil bir sıfırlama yöntemi. Recovery modda ise iTunes logosu geliyor.
Umut Nas dedi: İkisi de aynı değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır, DFU ve Recovery modu ayrımı şöyle: DFU modda ekran siyah kalıyor. Bu daha stabil bir sıfırlama yöntemi. Recovery modda ise iTunes logosu geliyor.
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 26 Ocak 2022 #13 Batarya değişmesi ile olay çözülmüştür. 380 TL Tuttu 6 ayda garantisi var ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Batarya değişmesi ile olay çözülmüştür. 380 TL Tuttu 6 ayda garantisi var ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #14 benyokum dedi: Batarya değişmesi ile olay çözülmüştür. 380 TL Tuttu 6 ayda garantisi var ilgilendiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Orijinal batarya mı? Çünkü burnuma merdiven altı kokusu geldi.
benyokum dedi: Batarya değişmesi ile olay çözülmüştür. 380 TL Tuttu 6 ayda garantisi var ilgilendiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Orijinal batarya mı? Çünkü burnuma merdiven altı kokusu geldi.
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 26 Ocak 2022 #15 Umut Nas dedi: Orijinal batarya mı? Çünkü burnuma merdiven altı kokusu geldi. Genişletmek için tıkla... Deji marka taktırdım , orjinali 600 lira falan.
Umut Nas dedi: Orijinal batarya mı? Çünkü burnuma merdiven altı kokusu geldi. Genişletmek için tıkla... Deji marka taktırdım , orjinali 600 lira falan.