Z zayedfadi Hectopat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 381 Çözümler 3 21 Ağustos 2023 #11 nachteinbruch dedi: Tanıdığım birinin elinde 8 Plus 256 GB var, almayı düşünüyorum, kaç yıl beni götürür? Şu anki kullandığım cihaz Samsung A70. Genişletmek için tıkla... Ben 8 Plus'ın tasarımını çok beğeniyorum.
nachteinbruch dedi: Tanıdığım birinin elinde 8 Plus 256 GB var, almayı düşünüyorum, kaç yıl beni götürür? Şu anki kullandığım cihaz Samsung A70. Genişletmek için tıkla... Ben 8 Plus'ın tasarımını çok beğeniyorum.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.215 Makaleler 15 Çözümler 504 Yer Türkiye Cumhuriyeti 21 Ağustos 2023 #12 nachteinbruch dedi: 2-3 sene boyunca A70 kullanmak yerine iPhone 8 plus kullanmak daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Orası öyle. Orijinal pil olup olmadığını kontrol et. Eğer öyle ise o parayı ver. Orijinal olmayan pil başını ağrıtır telefon kasar.
nachteinbruch dedi: 2-3 sene boyunca A70 kullanmak yerine iPhone 8 plus kullanmak daha mantıklı gibi. Genişletmek için tıkla... Orası öyle. Orijinal pil olup olmadığını kontrol et. Eğer öyle ise o parayı ver. Orijinal olmayan pil başını ağrıtır telefon kasar.
N nachteinbruch Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #13 Teru dedi: Orası öyle. Orijinal pil olup olmadığını kontrol et. Eğer öyle ise o parayı ver. Orijinal olmayan pil başını ağrıtır telefon kasar. Genişletmek için tıkla... Bana 1 sene falan önce orjinal pille değiştirdiğini söyledi. Nasıl kontrol edebilirim?
Teru dedi: Orası öyle. Orijinal pil olup olmadığını kontrol et. Eğer öyle ise o parayı ver. Orijinal olmayan pil başını ağrıtır telefon kasar. Genişletmek için tıkla... Bana 1 sene falan önce orjinal pille değiştirdiğini söyledi. Nasıl kontrol edebilirim?
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 21 Ağustos 2023 #14 Hocam 5000+A70 takası gayet mantıklı ki zaten 2-3 yıl kullanacağım diyorsunuz alın gitsin.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.215 Makaleler 15 Çözümler 504 Yer Türkiye Cumhuriyeti 21 Ağustos 2023 #15 nachteinbruch dedi: Bana 1 sene falan önce orjinal pille değiştirdiğini söyledi. Nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Onarım geçmişi oluyor telefonda, hakkında kısmında gösteriyor yani. 1 yıldır kullanıp %100'de kalması imkansız diye düşünüyorum.
nachteinbruch dedi: Bana 1 sene falan önce orjinal pille değiştirdiğini söyledi. Nasıl kontrol edebilirim? Genişletmek için tıkla... Onarım geçmişi oluyor telefonda, hakkında kısmında gösteriyor yani. 1 yıldır kullanıp %100'de kalması imkansız diye düşünüyorum.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 21 Ağustos 2023 #16 Teru dedi: Onarım geçmişi oluyor telefonda, hakkında kısmında gösteriyor yani. 1 yıldır kullanıp %100'de kalması imkansız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone 7 Plus telefonum var amcam ilk çıktığı zaman Fransa'da getirmişti pil sağlığı %93'dü değiştirdim.
Teru dedi: Onarım geçmişi oluyor telefonda, hakkında kısmında gösteriyor yani. 1 yıldır kullanıp %100'de kalması imkansız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam iPhone 7 Plus telefonum var amcam ilk çıktığı zaman Fransa'da getirmişti pil sağlığı %93'dü değiştirdim.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.215 Makaleler 15 Çözümler 504 Yer Türkiye Cumhuriyeti 21 Ağustos 2023 #17 Mylne dedi: Hocam iPhone 7 Plus telefonum var amcam ilk çıktığı zaman Fransa'da getirmişti pil sağlığı %93'dü değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Bunca yıl %93 mü? Çok ilginç bence. Yani imkansız bile diyebilirim. Çünkü bir yılda kafadan %5 düşüyor ve hep böyle olduğunu gördüm.
Mylne dedi: Hocam iPhone 7 Plus telefonum var amcam ilk çıktığı zaman Fransa'da getirmişti pil sağlığı %93'dü değiştirdim. Genişletmek için tıkla... Bunca yıl %93 mü? Çok ilginç bence. Yani imkansız bile diyebilirim. Çünkü bir yılda kafadan %5 düşüyor ve hep böyle olduğunu gördüm.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.640 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #18 8 Plus yerine SE2 bakabilirsin.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 21 Ağustos 2023 #19 Teru dedi: Bunca yıl %93 mü? Çok ilginç bence. Yani imkansız bile diyebilirim. Çünkü bir yılda kafadan %5 düşüyor ve hep böyle olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... İnanması güç değil mi? %93 olmasına rağmen batarya şişti o yüzden değiştirdim.
Teru dedi: Bunca yıl %93 mü? Çok ilginç bence. Yani imkansız bile diyebilirim. Çünkü bir yılda kafadan %5 düşüyor ve hep böyle olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... İnanması güç değil mi? %93 olmasına rağmen batarya şişti o yüzden değiştirdim.