iPhone 8 Plus alınır mı?

ErdemSz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir tane iPhone 8 Plus denk geldi sizce 3500 TL'ye alınır mı? Tek sorunu arkadaki kırık ve True Tone pasif harici sorunsuz ekran vs. orijinal.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-11-20-11-16-08-104_com.facebook.orca.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2024-11-20-11-16-10-509_com.facebook.orca.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2024-11-20-11-16-12-808_com.facebook.orca.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2024-11-20-11-16-15-201_com.facebook.orca.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar bir tane iPhone 8 Plus denk geldi sizce 3500 TL'ye alınır mı? Tek sorunu arkadaki kırık ve True Tone pasif harici sorunsuz ekran vs. orijinal.

Dostum yüksek ihtimal son kullanan sen olursun beklentin ne bilmiyorum ama iPhone 11'lerde bile şarj sıkıntıları var ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum çevrende kullanan varsa onlardan cihaz hankında sevip sevmedikleri yanlarını sorabilirsin.

8 Plus hala canavar gibi ancak temiz cihazlara bakın, bunun orijinalliğini ne derece bilebilirsiniz? Onun yerine telefonculara gezin mutlaka daha temizleri vardır.

Truetone çalışmıyorsa ekran değişendir.
Ekran orijinal olsa bile değişimden sonra True Tone çalışmaz, bir aygıt vasıtasıyla aktif edilir. Burada cihazı savunmuyorum ancak bu işlemi Apple bile böyle yapıyor. Yani ekranı bulup değiştirebilir ancak True Tone aktif edemez veya bu cihaz her telefoncuda yok, onu da belirteyim.

Söz konusu eski bir cihaz olduğundan ve satış fiyatı göz önüne alındığında, ekranın çakma olma olasılığı %100.

Bu arada 8 plus neye göre canavar ?

Kamera tırt, batarya tırt, aaa oyun oynatmaz.

Maksimum sosyal medya kullandırtır ve küçük birkaç oyun vs.

8 Plus kullandın mı gerçekten? Çünkü şu an 7 Plus ile bile PUBG gibi oyunlar çok akıcı oynanabiliyor hala. Bu yorumu bilgisizce yaptığını düşünüyorum. Ek olarak, Plus cihazların pil performansı çok daha iyidir, elbette bitik pil değilse ve kemarası da giriş-orta seviye bir çok cihazla kapışabilecek düzeyde "hala".

3500 liralık bir 8plus dan söz ediyoruz. İkinci el piyasası normalde minimum 7-8bin değil mi ?

Bu arada babamda 7 var. Tam bir patates. Plus olması ekstra batarya hariç birşey katıyor mu?

3500 liralık bir 8plus dan söz ediyoruz. İkinci el piyasası normalde minimum 7-8bin değil mi ?

Bu arada babamda 7 var. Tam bir patates. Plus olması ekstra batarya hariç birşey katıyor mu?
Kamera farkı var. Bu cihazları hafife alıyorsun, biraz araştırırsan A33-34 seviyesi bir performansı var şu an. Zaten mesajımda da cihazı savunmadığımı daha temizleri bulunabileceğini söylemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…