iPhone 8 Plus alınır mı?

sametbozkuurt

Centipat
Arkadaşlar iyi geceler, bu hafta içinde iPhone model telefon almak istiyorum ama malum 8 Plus telefonun fiyatı 5.500'den 6.000 TL'ye fırladı sizce alsam mantıklı olur mu veya fiyat düşer mi? Şimdiden teşekkürler hepinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burda sizin zevk be tercihleriniz ön plana çıkıyor. Evet alınabilir 3-4 yıl gibi bir süre güncel kullanabilirsiniz. Ekran takıntınız ve eski tasarımlar hoşunuza gidiyorsa se2020, eğer daha farklı şeyler arıyorsanız xr önerebilirim.

Gerçekten çok ama çok saçma benim için. Artık neredeyse çerçevesiz telefonlar varken ekran gövde oranı 67.41 % 'olan bir telefona o kadar para vermek sadece yazılıma para vermekten farksız. Bana kalırsa illa iPhone isterseniz SE veya XR modeli düşünülebilir. Bana sorarsanız ısırılmış bir elmaya bu kadar vermem.

O modeli alınmaz. İphone SE ve İphone XR varken bu alınmaz.
İphone SE:
İphone XR:

Gerçekten çok ama çok saçma benim için. Artık neredeyse çerçevesiz telefonlar varken ekran gövde oranı 67.41 % 'olan bir telefona o kadar para vermek sadece yazılıma para vermekten farksız. Bana kalırsa illa iPhone isterseniz SE veya XR modeli düşünülebilir. Bana sorarsanız ısırılmış bir elmaya bu kadar vermem.
Zaten elmaya o kadar para vermiyorsunuz, 1 elma kendinize bir elma devlete alıyorsunuz 😂.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı