Hüso_66 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 iPhone 8 Plus kullanıyorum ana ekran tuşuna basınca çıtırtı sesi geliyor. Garantisi yok.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #2 Ekran daha onceden degisti mi?
Hüso_66 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 Umut Nas dedi: Ekran daha onceden degisti mi? Genişletmek için tıkla... Ekran değilde 2 gün önce hoparlör,avize,batarya değişimi yapıldı birde kameradaki toz temizlendi bundan önce yoktu.bu işlemlerden sonra oldu
Umut Nas dedi: Ekran daha onceden degisti mi? Genişletmek için tıkla... Ekran değilde 2 gün önce hoparlör,avize,batarya değişimi yapıldı birde kameradaki toz temizlendi bundan önce yoktu.bu işlemlerden sonra oldu
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 28 Ağustos 2023 #4 Tuşun sabit kalması için arkasında ufak bir vidası var tam sıkılmamış olabilir mi? Tuş milimde olsa haraket ediyor mu?
Tuşun sabit kalması için arkasında ufak bir vidası var tam sıkılmamış olabilir mi? Tuş milimde olsa haraket ediyor mu?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 @Hüso_66, Ondan kaynakli olabilir, yapan yer hatali islem yapmistir.
Hüso_66 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #6 Umut Nas dedi: @Hüso_66, Ondan kaynakli olabilir, yapan yer hatali islem yapmistir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünü Ama şuan sanki düzeldi gibi Dessa dedi: Tuşun sabit kalması için arkasında ufak bir vidası var tam sıkılmamış olabilir mi? Tuş milimde olsa haraket ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sanki şuan ses gelmiyor gibi Dessa dedi: Tuşun sabit kalması için arkasında ufak bir vidası var tam sıkılmamış olabilir mi? Tuş milimde olsa haraket ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unuttum tuş hareket etmiyor
Umut Nas dedi: @Hüso_66, Ondan kaynakli olabilir, yapan yer hatali islem yapmistir. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünü Ama şuan sanki düzeldi gibi Dessa dedi: Tuşun sabit kalması için arkasında ufak bir vidası var tam sıkılmamış olabilir mi? Tuş milimde olsa haraket ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sanki şuan ses gelmiyor gibi Dessa dedi: Tuşun sabit kalması için arkasında ufak bir vidası var tam sıkılmamış olabilir mi? Tuş milimde olsa haraket ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Söylemeyi unuttum tuş hareket etmiyor
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 28 Ağustos 2023 #7 Hüso_66 dedi: Bende öyle düşünü Ama şuan sanki düzeldi gibi Hocam sanki şuan ses gelmiyor gibi Söylemeyi unuttum tuş hareket etmiyor Genişletmek için tıkla... Şuan ses gelmiyor diye ihmal etmeyin bence gidin baktırın sonuçta tamir yaptırdınız ücret karşılığında.
Hüso_66 dedi: Bende öyle düşünü Ama şuan sanki düzeldi gibi Hocam sanki şuan ses gelmiyor gibi Söylemeyi unuttum tuş hareket etmiyor Genişletmek için tıkla... Şuan ses gelmiyor diye ihmal etmeyin bence gidin baktırın sonuçta tamir yaptırdınız ücret karşılığında.
Hüso_66 Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 Dessa dedi: Şuan ses gelmiyor diye ihmal etmeyin bence gidin baktırın sonuçta tamir yaptırdınız ücret karşılığında. Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar götürüver sağ olun hocam
Dessa dedi: Şuan ses gelmiyor diye ihmal etmeyin bence gidin baktırın sonuçta tamir yaptırdınız ücret karşılığında. Genişletmek için tıkla... Yarın tekrar götürüver sağ olun hocam
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 29 Ağustos 2023 #9 Rica ederim iyi forumlar efendim.