iPhone 8 Plus - Apple 12W USB Güç Adaptörü Kullanmak

Deassis

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim merak etmiş olduğum konu şu; kendi Apple'nin kendi sitesinde bulunan
Apple 12W USB güç adaptörü, Apple 5W USB güç adaptörü, aynı fiyat ve şu an kullandığım telefon iPhone 8 Plus modeli. 12W olanı alsam pil sağlığını çok aşırı etkiler mi, yoksa 5W olanı alıp kullanmak mı daha iyi pil sağlığı sağlar?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Pil sağlığını etkilemez. Etkilese bile telefonun alabileceğinden fazla enerjiyi batarya göndermez. Zaten Apple dışında ki markaların çoğu telefonlarını hızlı şarj adaptörleri ve kabloları ile satıyor. Apple'ın cihazla birlikte vermemesinin sebebi zararlı olması değil. Daha fazla para kazanmak istemesi.

Son düzenleme:
İphone 8'de hızlı şarj özelliği var pil sağlığını etkileyeceğini sanmıyorum.
Teşekkürler hocam.
Telefonuna ''Apple Destek'' indirip, oraya sor bence. Emin ol en net cevabı oradaki arkadaşlar verir.
Teşekkürler hocam yarın bi sorayım.
Pil sağlığını etkilemez. Etkilese bile telefonun alabileceğinden fazla enerjiyi batarya göndermez. Zaten Apple dışında ki markaların çoğu telefonlarını hızlı şarj adaptörleri ve kabloları ile satıyor. Apple'ın cihazla birlikte vermemesinin sebebi zararlı olması değil. Daha fazla para kazanmak istemesi.
Anladım hocam saolun.
Arayıp görüşmüş bulunmaktayım Apple Desteği ve verilen cevap şu şekilde idi;
Benim önerim daha hızlı şarj etmek için 12W’lığı almak olurdu. Bu adaptör pil sağlığını etkilemez içiniz rahat olsun.
Bende 12W almaya karar verdim Alıcak arkadaşlara bilgi vermiş olayım :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı