iPhone 8 Plus Batarya Sağlığının 1 Yılda %93'e Düşmesi

Apple marka cihazların bataryaların doldur/boşalt sayısını itools 3 ve sonraki uygulamalar ile ölçebilirsiniz. Eğer doldur boşalt oranı 600 ve üzerine çıktıysa bataryanızın değişim tarihi yaklaşmış gelmiş demektir. Batarya sağlığı yine ona yakın bir sonuç sergiler fakat apple cihazlarda %89 ve altına indiğinde kapasitede büyük kayıplar meydana geliyor.
Örnek olarak XR üzerinde 2942mAh batarya var. sadece %10 luk kayıp 300mah lık bir kayıp anlamına geliyor ve buda günlük kullanımda 100 dakikaya yakın kayıp anlamına geliyor. Yani akşam eve geldiğinizde şarjınızın bitmesi ile bitmek üzere kalması gibi birşey.

1 senelik Iphone X, şuan %95 sağlığı. Her sene %5 atıcaksa 3-4 sene sonra yeni telefon almak daha mantıklı. Teknoloji gelişmiş ve değişmiş olucak sonuçta.

1 senelik Iphone X, şuan %95 sağlığı. Her sene %5 atıcaksa 3-4 sene sonra yeni telefon almak daha mantıklı. Teknoloji gelişmiş ve değişmiş olucak sonuçta.

Bu kullanım alışkanlığınıza göre değişken gösterir. 1 yılda %95 e düşmesi sizin cihazı süreki şarja tak çıkar yapmadan düzgünce kullandığınızı gösterir. Günde 3-4 defa telefon şarj edenlerde var genelde 1 yılda doluyor bataryanın ömrü onlarda.

Söylemiş olduğunuz uygulamayı App Store’da arattım, SYSMonitor diye bir uygulama çıktı, doğru mu?

Bana göre normal benim batarya % 84 de 3 yıllık cihaz. Keşke tarihe baksaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…