XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 iPhone 8 Plus cihazım var ön camı kırık değiştireceğim. True Tone aktif olduğu için ekranı değiştirmek istemiyorum değiştirince True Tone sebebinden değer kaybediyor. Üstte belirttiğim gibi nereden bulabilirim?
iPhone 8 Plus cihazım var ön camı kırık değiştireceğim. True Tone aktif olduğu için ekranı değiştirmek istemiyorum değiştirince True Tone sebebinden değer kaybediyor. Üstte belirttiğim gibi nereden bulabilirim?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.690 Makaleler 5 Çözümler 276 22 Mart 2025 #2 Bu işlem çok zahmetli olduğu için ülkemizde yapıldığını hiç görmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu işlem çok zahmetli olduğu için ülkemizde yapıldığını hiç görmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XaresL Hectopat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 1.248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 Sakuya Izayoi dedi: Bu işlem çok zahmetli olduğu için ülkemizde yapıldığını hiç görmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben link istedim sadece montajı illaki yaptırırım.
Sakuya Izayoi dedi: Bu işlem çok zahmetli olduğu için ülkemizde yapıldığını hiç görmedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben link istedim sadece montajı illaki yaptırırım.