iPhone 8 Plus Eksik Kutu İçeriği

Blecade

Kilopat
Daha fazla  
23/10/2017 tarihinde Hepsiburada’dan iPhone 8 Plus siparişi verdim. Ürün ertesi gün elime ulaştı. Heyecanla kutuyu açtım. Jelatinleri falan kendim söktüm. Fakat telefonu elime aldığımda kutuda kulaklık ve 3.5mm - Lightning dönüştürücü aparatın olmadığını fark ettim. Bugün Hepsiburada ile iletişime geçtim bana yoğunluk olduğunu, 7-10 gün arası dönüş yapacaklarını söylediler. Ve benim aklımda ciddi soru işaretleri oluştu. Bunlardan ilki kutudan neden kulaklık ve adaptör çıkmadığı hakkında. Sıfır kutuda nasıl aksesuarlar eksik olur? İkincisi ise 8 gün sonra kolay iade süresi (14 gün) bitiyor. Acaba o sürenin dolması için mi bekletiyorlar? Üçüncüsü ise Apple ile iletişime geçsem (cihaz Apple Türkiye garantili) onlar yardımcı olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durumu Apple'a da bildirin. Üstünüze düşeni yapmış olun. Herhangi bir sıkıntı çıktığında elinizde kanıt bulunur.

Amazon gelse de şunların ipini çekse. 1 lira fazla verirsin bu kadar rezil olmazsın. Anasayfa bu firma ile ilgili şikayetler ile dolu. Neyse geçmiş olsun. Durumu Apple'a bildirin.

Arkadaşlar ürün teşhir ürünü olarak üretilmiş. Apple’ dan bu yanıtı aldım. Hepsiburada şu an kulaklık ve adaptörü gönderiyor. Teşhir ürününün normal cihazdan farkı ne?

Eğer bir farkı var ise iade edeceğim.

Normal fiyatından 50TL daha ucuza aldım. Oda Black Friday indirimiydi. Ama ürün elime sıfır şekilde ulaştı sadece teşhir ürünüymüş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı