iPhone 8 Plus Hâla alınır mı?

Tam bütçen ne? Bugün bir konu açacağım zaten 2. el ile.

8 Plus için 10K ne hocam? Tam beklentileriniz neler?
kusura bakmayın yanlış açıklamışım yani ikinci elede teknosa easycep gibi sitelerden de alabilirim demek istemiştim. Beklentim sadece 1080x1920 olması ve normal oyun performansı gayem bu.

Kusura bakmayın yanlış açıklamışım yani ikinci elede Teknosa EasyCep gibi sitelerden de alabilirim demek istemiştim. Beklentim sadece 1080x1920 olması ve normal oyun performansı gayem bu.

7.000 TL'ye Param Güvende'li çok temiz S10+'lar bulabilirsiniz, S10+'ın oyun performansı daha iyi ve ekran çözünürlüğü olarak 1440x3040 QHD+, 8+'ı 2'ye katlıyor.

7.000 TL'ye Param Güvende'li çok temiz S10+'lar bulabilirsiniz, S10+'ın oyun performansı daha iyi ve ekran çözünürlüğü olarak 1440x3040 QHD+, 8+'ı 2'ye katlıyor.
1440 ın eşiti 2560 dır 16:9 dediğimiz olay çıkar. Bana 16:9 oranı olan telefon lazım. İphone 8 plus 1080x1920 yani 16:9 adeta benim için biçilmiş kaftan... Oyun performansıda iyi. O yüzden telefon tercihim kesindir sadece artık üretilmediği için nasıl satın alacağım hakkında fikir almak istiyorum. Temiz cihaz, düzgün pil sağlığı, uygun fiyat vs.

6s plus kullanıyorum hala canavar gibi hala akıcı bence iphone 8 plus hayli hayli alınır ama biraz daha para biriktirip x al derim

O bütçeye XS Max alırsın.Hem ekran OLED hemde çözünürlük daha iyi.

6S Plus kullanıyorum hala canavar gibi hala akıcı bence iPhone 8 Plus hayli hayli alınır ama biraz daha para biriktirip X al derim

1-Bu bir inceleme konusu.
2-X alınacak bir cihaz değil. Kronik
3-X ve 8+ çok yakın cihazlar.

@Youtubergenç
•Cihaz'ın İMEİ kontrolü *#06#
•Kutu-Fatura-Cihaz İMEİ uyumuna bak.
•Garanti sorgula.
•Herhangi bir iCloud hesabına bağlı olup olmadığını kontrol et.
•Wi-Fi-Bluetooth kontrolü yap.
•Ekran orijinalliğine bak.(Renk'lerin canlılığı parlaklığı vs.)
•Dokunmatik testi
•True Tone kontrol.
•Ahize-Hoparlör kontrol.
•Face İD kontrol.
•Pil Sağlığı Kontrol.
•Kasa Kontrolü (Eğiklik vs.)
•Kamera Testi (Ön-Arka)
•Cihazda sıvı teması almış mı buradan öğrenebilirsin.

Son düzenleme:
sağol dostum ama dediğim gibi almak için alsam iphone 12 pro max alırım bu bir istek değil ihtiyaç bana iphone 8 plus lazım. Verdiğin bilgiler için sağol biraz sahibinde turlayacağım . Gözüme çarpan güzel varsa konuşup alacağım olmadı direkt internet sitelerinden alacağım teknosada 1 yıl garantili 8 k felan diyo bilmiyorum son çare orası. Sağol herşey için

Madem alabiliyorsun neden 8 Plus? Diğerlerinin oyun performansı daha iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…