iPhone 8 Plus cihazım için hızlı şarj adaptörü tavsiyesi verebilir misiniz? Apple marka yerine ttec gibi bilindik diğer markalara da güveniyorum açıkçası. Apple USB tip C kablosuyla hızlı şarj desteği sunmuş diğer markalarda da aynı şekilde midir? Adaptör bakarken hangi değerlere dikkat etmeliyim? Watt değeri mi voltaj değeri mi amper değeri mi?
Kaynak?iPhone 8 Plus 15W hızlı şarj desteği sunuyor.
Bu tarz bir ürün alırsanız oldukca iyi değer elde edersiniz kutusundan çıkan 5W adaptöre göre oldukca hızlı olur. Ürünü örnek olsun diye attım direk karşıma çıktığı için. Anker ve spigen markalarını öneririm.Daytona Apple iPhone 11/11 Pro Max 18W Hızlı Şarj Cihazı ve Fiyatı
Daytona Apple iPhone 11/11 Pro Max 18W Hızlı Şarj Cihazı ve en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kaynak?
Tip C kablo kullanmak şart mı hocam?Eki Görüntüle 646567
Zaten farkındaysanız bende 18W bir şarj aleti attım hocam çünkü 15W diye şarj aleti bulamadımAyrıca Apple direk atmamamın sebebi 18W şarj aletinin 279 lira etmeyeceğini düşünmemdir Apple kendi bile PD destekleyen 3. taraf firmalar diye belirtmiş aynen paylaşıyorum.
Hızlı şarj özelliği Apple USB-C - Lightning kablosu ile aşağıdaki adaptörlerden birini kullandığınızda çalışır:
Yani eskisi gibi kendi şarj aletini kullanmassanız bozulur diye bir görüş yok.
- Apple 18 W, 29 W, 30W, 61 W, 87 W veya 96 W USB-C güç adaptörü.
- USB güç ıletimi'ni (USB-pd) destekleyen benzer bir üçüncü taraf USB-C güç adaptörü.
Teşekkürler yorumlar için. Anladığım kadarıyla USB tip C kablo şart, 15W kaliteli bir adaptörle birlikte işimi görür değil mi?
Görür hocam sıkıntısız kullanırsınız 18W bir cihazla marka sizin tercihiniz orijinal Apple alabilirsiniz isterseniz spigen Anker vs firmaları tercih edebilirsiniz. MediaMarkt'da Anker ürünlerinde ufak bir indirim var yakınızda varsa gidip bakabilirsiniz.
ANKER PowerPort ATOM PD 30W Ultra Compact Seyahat Åarj Cihazı Beyaz
ANKER PowerPort ATOM PD 30W Ultra Compact Seyahat Åarj Cihazı Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
Bu ürün 30W ama 18W lıklarla aynı fiyat ileride başka bir iPhone modelinde desteklerse veya Android onda da rahat rahat kullanırsınız.
Anker PowerLine Select USB-C To iPhone Lightning Şarj/Data Fiyatı
Anker PowerLine Select USB-C To iPhone Lightning Şarj/Data en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Kablo olarak da bunu alabilirsiniz.
Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Spigen marka böyle bir adaptör buldum daha yatkın geldi açıkçası. Kablo olarak da aynı markanın kablosunu almak daha içime siner diye düşünüyorum.
Teşekkürler.Güzel ürün hocam tercih sizin iki üründe sizi üzmez hayırlı olsun şimdiden.