iPhone 8 Plus hızlı sarj adaptörü

batuhandivrik

Megapat
Daha fazla  
Merhaba eski konulara baktım ancak tam emin olamadım, ben de bir daha sormak istedim. iPhone 8 Plus kullanıyorum ve şarj aletim bozuldu. Kendime telefonu hızlı şarj edecek bir şarj adaptörü alacaktım, Apple'ın sitesine girdim ve 20W'lık şarj adaptörünün stoğu bitmiş. N11 gibi yerlerden de almak istemiyorum, orijinal olup olmadıklarını bilmiyorum. Telefonumu hızlı şarj edebilecek kaliteli şarj adaptörü önerebilir misiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ugreen kaliteli markadır. Neredeyse tüm kablolarım ugreen. 15W hızlı şarj destikliyor diye biliyorum iPhone 8 Plus.
Kablonuz var mı yoksa sadece USB Type-C çıkışlı mı istiyorsunuz?
Bu da olabilir eğer illaki Type-C çıkışlı istiyorsanız.

Son düzenleme:
Type-c to lightning kablom var o yüzden mecburen type-c çıkışlı almak zorunda oluyorum. Öbür türlü kabloyla beraber daha pahalıya gelecek bana.

Bu da kablo.
O zaman spigen olanı almanız daha iyi olur.
Acil olmasaydı Aliexpress'te daha uygun adaptörler var ama acil galiba.

Benim aklıma takılan bir kaç soru var aslında benim bozulan iphone'nin 18w'lık sarj aletiydi ve 30 dakikada falan %50 dolduruyordu. Şimdi spigeni alsam bunu yapar dimi yine mutsuz etme yani dimi ? Aliexpress'te olanı da atın siz bakarım uygun gelirse onu da alabilirim.

Spigen adaptör 27W güç verebiliyor Max Apple şarj adaptörü ise 20W güç verebiliyor.
16TL vergi çıkıyor sadece üzerine yorumlarda biri yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…