El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 24 Haziran 2022 #1 Merhaba batarya neredeyse oldu saat basi şarj istiyor yeni pil alip takacagim bir oneriniz var mi? Bir de set ise icinden su gecirmez jelatinin cikmasi da iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2022
Merhaba batarya neredeyse oldu saat basi şarj istiyor yeni pil alip takacagim bir oneriniz var mi? Bir de set ise icinden su gecirmez jelatinin cikmasi da iyi olur.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 24 Haziran 2022 #2 Bütçen var ise orijinal batarya al servise gönder. Yok ise buna bakabilirsiniz. iPhone 8 Plus Mucize Batarya Deji 3400mAh
Bütçen var ise orijinal batarya al servise gönder. Yok ise buna bakabilirsiniz. iPhone 8 Plus Mucize Batarya Deji 3400mAh
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.314 Çözümler 5 Yer Ankara 24 Haziran 2022 #3 Emrebeyx dedi: Bütçen var ise orijinal batarya al servise gönder. Yok ise buna bakabilirsiniz. iPhone 8 Plus Mucize Batarya Deji 3400mAh Genişletmek için tıkla... Yok kendim takmak istiyorum orijinal olanlarin da kapasitesi dusuk.
Emrebeyx dedi: Bütçen var ise orijinal batarya al servise gönder. Yok ise buna bakabilirsiniz. iPhone 8 Plus Mucize Batarya Deji 3400mAh Genişletmek için tıkla... Yok kendim takmak istiyorum orijinal olanlarin da kapasitesi dusuk.
Emrebeyx Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.519 Çözümler 11 24 Haziran 2022 #4 El Quvava dedi: Yok kendim takmak istiyorum orijinal olanlarin da kapasitesi dusuk. Genişletmek için tıkla... Attığım linktekini sipariş vereceksiniz o zaman.
El Quvava dedi: Yok kendim takmak istiyorum orijinal olanlarin da kapasitesi dusuk. Genişletmek için tıkla... Attığım linktekini sipariş vereceksiniz o zaman.
proxbey Yoctopat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 rovimex marka iphone 8 plus pil öneririm. Şuan kullanıyorum çok kaliteli