iPhone 8 Plus Nasıldır?

RawShed

Megapat
S10 E düşünüyordum, Samsung'un 2 yıl güncelleme ile sınırlamasından dolayı vazgeçtim. 2013 Eylül'de çıkmış olan 5S'in IOS 12 güncelleme alması beni şaşırttı. Bir de Android tarafında 2.el değer düşmesi çok fazla oluyor. En son iPhone 4 kullanmıştım. O zamanlar pek özgür değildi; PDF, müzik direkt indiremiyordum. Hâlâ aynı mı? Özgür bir ortam yok mu? Bütçemi arttırıp iPhone 8 PLUS almalı mıyım?

8 Plus gereksiz pahalı tasarımı eski bir cihaz.
Performans ve kamera olarak çok iyidir ama.
PDF açabilirsiniz ama müzik için düzgün bir indirme uygulaması çok zor. Spotify premium kullanarak offline müzik dinleyebilirsiniz.
Aynı anda şarj olup kulaklık takamamak da ayrı bir sıkıntı.

PDF sıkıntısı yok. Müzik için ayda 14 lira vererek Spotify'dan kaliteli müzik dinleyebilirsiniz. İstemem diyorsanız bilgisayara iTunes kurup mp3 yoluyla Müzik atabilirsiniz her zamanki gibi.

Samsung'un RESMİ güncellemesi 2 yıl doğru ama 2 yıl geçtikten sonra telefonun garantisi de bitmiş oluyor. Rahatça custom rom yükleyip güncel şekilde kullanmaya devam edebilirsin. S4'de bile şuan stabil 9.0 kullanabiliyorsun. Bu kadar para verip tasarımı eski bir cihaz almak mantıklı değil.

İphone XI çıkacak iken 8 plus gibi artık "eski" diyebileceğimiz bir cihaz almak sırf güncelleme için başlı basına saçma bir hareket olur S7 bile 9 pie güncellemesi alıyor 2 yıl diye kesin bir sınır yok yani emin olabilirsiniz(unutmamak gerek google yeni güncelleme sistemini deniyor eski güncelleme olayları tarihe karışabilir)

S10E istiyorsanız alın 8 plus kaç yıl öncede kaldı yapmayın yani evet İphone ama eski yani ki para ekleyeceğim diyorsunuz sanki İphone 8 plus S10E den oldukça üstün bir cihaz da para ekleyeceksiniz düşünme stili mükemmel ya
"8 plus bile olsa S10E'den iyidir" bu mudur yani?

Size ilk ve tek tavsiyem pahalı olanı değil mantıklı olanı almanız gidip Kamera,performans,ekran ve bilimum her acıdan mükemmele yakın bir deneyim sunan samsung S10E değil de güncelleme alan 8 plus'ı alacaksınız güncelleme nedir ki?Telefon verimini üst düzeyde tutmaktır amacı siz eski bir cihaz alarak kendinizi kısıtlıyorsunuz zaten belli bir zaman sonra iphone 8 plus güncelleme alsa ne olur almasa ne olur?

İphone 8 Plus bence de gereksiz pahalı. Özellikleri iyi ama bence fiyatını hak etmiyor. Şimdi şöyle bir durum da var. İphone model telefonların piyasası kolay kolay düşmüyor. Yani ikinci el olarak satmaya kalktığınız zaman Android cihazlara göre daha az zarar edersiniz. Önceden İphone model telefonların alınma sebeplerinden biri uzun ömürlü olmasıydı. Şu üst seviye Android telefonlarda uzun süre kullanım gibi bir imkan sunuyor. Önceki Android cihazlar belli bir süre sonra aldıkları güncellemelerle kasma sorunu oluşuyordu. Bu da yetmezmiş gibi kalitesiz malzelemelerden yapılıp kenarlarından soyulma ekran sararması gibi problemleri de oluyordu. Son 2 sene içinde çıkan Android cihazlarda artık bu problemler giderilmiş bulunuyor. İphone 8 Plus fiyatına göre standart seviyede özellikler taşıyor bence. Bence o paraya daha üst seviye bir Android cihazı alınabilir. Yok ben İphone almak istiyorum diyorsanız İphone 8 Plus iyi bir tercihtir. Onun haricinde benim size önerebiliceğim telefon Samsung Galaxy S9 Plus olacaktır.

Bütçe arttırmışken S10e yerine S10 alın rahat edin. İphoneler gereksiz pahalı cihazlar.

iPhone 5 kullanıcılarına IOS 12 deneyimlerini sordunuz mu ? Sormanızı tavsiye ederim. Her şey güncelleme değil. 10 güncelleme alıp telefonun yavaşlaması yerine 3 tane stabil güncelleme almayı tercih etmek çok daha mantıklı, yani en azından benim için öyle. Ayrıca Android'de garanti bittikten sonra sayısız custom rom ile en saf Android deneyimine ulaşabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum. Galaxy S4'e android 9 verseler cihaz ne hale gelir? Galeriye bile giremez bence. Tabii çökmeden güncellemeyi tamamlarsa.

Alınıp kullanılabilecek bir telefondur. En az iOS 14 e kadar güncelleme alır. iPhone 5S de bile iOS 12 aşırı akıcı olarak kullanılabilirken o kadar para verip iki sene sonra yok custom rom yok root yok twrp olaylarına girmenin mantığı yok. iOS sizin için biçilmiş kaftan eğer uzun süre kullanmak istiyorsanız. Hala iPhone 6 ve 5S kullanan biri olarak söylüyorum, zamanında Samsung S6 dan iPhone 6 ya geçtiğim için çok üzülmüştüm iOS un daha kısıtlı bir işletim sistemi olmasından dolayı lakin boşunaymış. Kısıtladığı yerleri zaten o kadar güzel tasarlamış ki değiştirmenize ihtiyaç olmuyor bile ama illa değiştireceğim derseniz benim gibi jailbreak ile her şeyi halledebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…