iPhone 8 Plus Nasıldır?

Onun aparatı var. Bir girişi ikiye çeviriyor. Kullanıyorum ben

Cevap veren herkese teşekkür ederim, ortak görüş telefon iyi ama fiyatını hak etmediğini söylüyorlar. Sanırım S10e'de karar kılacağım gibi. Umarım SAMSUNG 3 yıl güncelleme verir de 4200 TL vermeme değmiş olur.

S7 edge hala alıyor ve Samsung, S7 Edge modelleri her 3 ayda bir güvenlik güncellemesi almaya devam edecek diye açıklama yapmış. İnternette okumuştum.

Note8 den 8 Plus’a geçtim kısaca android’den ios’a geçtim hakkını fazlasıyla veren bir cihaz tavsiyem samsung’a bulaşma. Fanboyluk yapmıyorum yıllardır Android kullanıcısıydım zamanının en iyi amiral gemisi note8 i aldım 1 sene kullandım ve sonuç hüsran. Daha da zaten android kullanmam belki 8 Plus pahalı ama en azından hakkını veriyor.
Ayrıca Samsung gibi markanın seri üretim yapan bir markanın okadar uzun vadeli güncelleme vermesini bekleme ben başıma gelenlerden dolayı sana söylüyorum kimse eleştirmesin Note8 e zamanında 6000 TL vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…